≫ 

Saslušan mladić iz Vladičinog Hana koji je zlostavljao devojčicu (12): Negirao sve optužbe

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu određeno mu je mesec dana pritvora

  • 2
Zlostavljanje dece, maltretiranje, silovanje, tužna devojčica Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

M. K. (25) osumnjičen je za nedozvoljene polne radnje nad dvanaestogodišnjakinjom iz okoline Vladičinog Hana, a na saslušanju je, navodno, negirao da je dete neprikladno dodirivao.

On je uhapšen nakon što su roditelji devojčice prijavili da je poznanik pokušao da seksualno zlostavlja njihovu ćerku. On je uhapšen, a nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu određeno mu je mesec dana pritvora.

- M.K. se branio da on nije uradio ništa loše i negirao da je devojčicu dodirivao po zadnjici, uvukao i skinuo svoj donji veš, pa onanisao pred njom - kaže izvor "Kurira".

Kako su ispričali pozanici devojčice, nakon što ju je mladić napao, ona je počela da se brani.

- Dozivala je upomoć, borila se, a navodno ga je u jednom momentu ugrizla za ruku i uspela da se otrgne od njega. Odmah je majci rekla šta se desilo, pa je ona otišla u policijsku stanicu i prijavila meštanina - navodi izvor.

Podsetimo, devojčica je tog dana otišla biciklom do prodavnice. U jednom trenutku ispred nje iskočio je osumnjičeni, koji je iz istog mesta, i bacio je s bicikla. Dete je počelo da vrišti i da se opire, ali pošto je M. K. krupniji i snažniji od nesrećne devojčice, uspeo je da je ugura u svoj automobil.

- Udarala ga je, borila se kao lavica i uspela je da se otrgne iz njegovih ruku. Izašla je iz auta, a M. K. je počeo da se samozadovoljava pred njom - rekao je ranije komšija i dodao da je odmah otrčala kući i majci ispričala šta se dogodilo.

Video: Jeziv snimak sa Ceraka: Otkopčao pantalone i prestravio devojčicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    14. jul 2021 | 07:16

    Pet godina robije pa nek se tamo samozadovoljava,jadno dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA