Izvučeno telo mališana koji se udavio u Drini: Rodbina potvrdila da je to dečak iz Badovinaca

Beživotno telo dečaka juče su primetilii pecaroši

  • 3
Drina, Badovinci, dečak Foto: D. Grujić

Uviđaj na mestu gde je sinoć pronađeno telo devetogodišnjeg dečaka koji se utopio u sredu je završen, a po nalogu višeg javnog tužioca Zorana Obradovića biće obavljena obdukcija.

Najbliži rođaci su, kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta identifikovali telo.

Uz jake reflekore policajci i komunalni radnici mrtvozorničke službe su uspeli da dođu do tela uz pomoć ljudi koji su ga večeras pronašli.

Mesto gde je pronađeno telo dečaka iz Badovinaca Mesto gde je pronađeno telo dečaka iz Badovinaca / Printskrin: Google

- Čamcem se moglo samo donekle, a onda kroz vodu do jednog ostrvca iza kojeg je telo bilo u plitkoj vodi u uvali obrasloj u šiblje i sa puno granja. Još teže je bilo da se telo iz čamca iznese gore na obalu, jer je padala kiša, blatnjavo je i klizavo, pa je napravljen takozvani lanac - naveo je jedan očevidac.

Podsetimo, beživotno telo dečaka juče oko pola šest su primetilii pecaroši koji su prvo obavestili policajca iz svog sela i potom zajedno čamcem i kroz vodu prišli do uvale gde je telo bilo u granju.

- Teren je jako nepristupačan, uvučen u odnosu na korito reke koja je poslednja dva dana bila u opadanju pa se stvorilo jedno "ostrvo".Verovatno ga je u uvalu brza reka nabacila juče, možda čak i prekjuče i tu je ostalo kada se povukla u korito - priča jedan od pecaroša koji je pronašao telo.

Navodno je roniocima i meštanima Badovinaca koji su u četvrtak i petak iz čamaca osmatrali reku malo nedostajalo da otkriju mesto gde je bio dečako beživotno telo.

Mesto gde je pronađeno telo dečaka iz Badovinaca Mesto gde je pronađeno telo dečaka iz Badovinaca / Printskrin: Google

- Neko od njih je ispričao da su čamcem bili u blizini ovog mesta. Međutim, osim što je teren teško pristupačan, neprohodan za čamce, sa visokim rastinjem i svime što reka nanosi, i za najveće poznavaoce Drina krije dosta tajni - navodi sagovornik Telegrafa.rs sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    18. jul 2021 | 07:52

    Jako mi je zao Andele maleni pocivaj u miru

  • Kole @

    18. jul 2021 | 09:30

    Драги Боже зар мора да се ово све дешава! Дрги Анђелчићу нека ти Драги Бог опрости сагрешења хотимична и нехотимична и нека упути душу твоју где праведници почивају родитељима, родбини комшијам и пријатељима искрено саучешће

  • mima

    18. jul 2021 | 17:39

    Dusice malena, Nadala sam se da cemo te naci nasmejanog maleni neka te tamo daleko cuvaju dobre vile i andjeli, pretuzno je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA