≫ 

Detalji nasilja na Novom Beogradu: Ženi krivična prijava, muškarcu koji ju je tukao prekršajna

Navodno su oboje bili pijani kada su privedeni u stanicu, zbog čega su prvo poslati na trežnjenje od 12 sati

  • 5
Novi Beograd, tuča, nasilje Foto: Instagram "Moj Beograd"

Šokantan snimak prebijanja žene na Novom Beogradu, na kome se vidi kako muškarac ženi razbija mobilni o glavu, udara je rukama i nogama, šokirao je mnoge.

Kako nezvanično saznaje "Blic", žena je nakon incidenta dobila krivičnu prijavu, muškarac prvo prekršajnu, a sada će se utvrditi i na koji način će se još teretiti nasilnik.

Naime, policija je izašla na teren odmah po prijavi ovog nasilničkog čina. Kada su došli, navodno, njih dvoje su se tukli međusobno i bili su pod dejstvom alkohola.

Takođe, nezvanično, policija ih je odvela na trežnjenje od 12 sati, a žena je u policiji pravila probleme i protiv nje je podneta krivična prijava zbog ometanja službnenog lica u vršenju službene dužnosti.

Protiv muškarca je, navodno, podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Dežurni tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da prikupi potrebna obaveštenja i utvrdi šta se tačno dogodilo tog dana, nakon čega će biti doneta odluka kako će se osumnjičeni muškarac teretiti - da li za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici ili neko drugo krivično delo, navodi se.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Podsećamo, na video snimku jasno se vidi kako muškarac devojku drži prikovanu za automobil, a potom je šutira u bradu, a njoj glava od siline udarce poleće unazad. Dva momka posmatralo je ovu scenu. Jedan od njih krenuo je ka nasilniku, ali je odustao kada mu je ovaj pripretio i nastavio da udara devojku pesnicama u glavu. Potom je počeo da juri drugog momka oko automobila, da bi devojku potom bacio na haubu automobila i pesnicama nastavio da je udara po glavi i leđima.

U besu baca njenu torbu, a ona, dok kreće po nju, od iznemoglosti pada i ostaje da leži na betonu.

Prema rečima očivedaca, a što se može i videti na snimku, posle premlaćivanja, žena je otala nepomično da leži na trotoaru. Kako svedoci navode dalje, muškarac ju je vukao ka autu, dok je ona pokušavala je da se opire. Na kraju je ipak ušla u automobil, kažu očevici.

Video: Ogavni snimak iz Splita: Tražio vode, udario ženu flašom u glavu i brutalno tukao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    19. jul 2021 | 13:25

    Ne podrzavam nit' opravdavam nasilje bilo kakve vrste.Al' ovde na snimku se jasno vidi da je i zena nasilna koliko i on.Kidise kao kuce na njega.

  • ZoKa

    19. jul 2021 | 13:29

    Bez komentara sam.Ovo stvarno je dno dna.Ovakvo ponasanje prvenstveno ne prilici jednoj dami a ovog majmuna,radije ne bih komentarisala.

  • Kole

    19. jul 2021 | 13:27

    Oboje dobro rebnuti po dzepu pa ce sledeci put paziti sta rade i kako se ponasaju.Jer oboje po snimku se vidi,da nisu bas u vinklu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA