≫ 

Ubistvo supružnika u Vranjskoj Banji još muči inspektore: Misterija ko je ubio Slavoljuba i Brankicu

To ne znači da ne postoji krug lјudi za koje se na neki način smatra da su umešani, ali nema dokaza

  • 9
Brankica Anđelković, Slavoljub Mladenović Foto: Facebook B.A./S.M.

Dvostruko ubistvo Slavolјuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) u naselјu Ćosiki u Vranjskoj Banji već godinu dana nerešiva je enigma istražnim organima, koji pokušavaju da reše misteriju ubistva nevenčanih supružnika, koji su na svirep način ubijeni ispred vikendice u kojoj su živeli.

Ubica je u Slavolјuba ispalio iz lovačke puške osam metaka, dok je njegovoj supruzi Brankici pucano u leđa.

Tela supružnika pronašao je Brankičin otac koji tog jutra 20. jula došao da proveri zbog čega njegova ćerka nije došla na posao. U Višem javnom tužilaštvu u Vranju naložene su brojne radnje koje bi trebalo da omoguće prikuplјanje dokaza, ali za sada nema indicija da je policija blizu razrešenja ovog zločina.

- Pregledane su sigurnosne kamere u delu kod zatvorenog bazena, jer tu vodi put ka mestu ubistva.

Razgovarano je sa brojnim lјudima i maksimalno pregledan teren na inače vrlo nepristupačnoj lokaciji, gde je u vikendici živeo bračni par. Urađeno je i nekoliko pretresa i veštačenja, ali ništa ne vodi ka tome ko bi mogao da bude ubica. To ne znači da ne postoji krug lјudi za koje se na neki način smatra da su umešani, ali nema dokaza - navode iz VJT.

Fokus istrage baziran je na eventualne neprijatelјe ubijenog Slavolјuba Mladenovića, jer u ovoj fazi istrage sve ukazuje na to da je on bio meta, a da je Brankica stradala kao jedini svedok ovog zločina.

Stanovnici Vranjske Banje kažu da ne pamte ovakav zločin. Malo turističko mesto još uvek je uznemireno zbog činjenice da policija nije na tragu ubice. Po Banji se pričaju dve verzije događaja.

Prema jednoj otac ubijene Bilјane je ukazao na neke lјude iz zetovlјevog okruženja, dok prema drugoj verziji kako se priča u pitanju su profesionalci koji su za nekoga obavili ubistvo.

Video: Uhapšen zbog svirepog ubistva u Kikindi

(S. T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    20. jul 2021 | 20:58

    Boze, pa banja nema 20 miliona stanovnika.Ovde se svi znaju.Kakva policija, takva drzava

  • Minaaa

    20. jul 2021 | 21:43

    Jadni ljudi ubijeni i nikom ništaaaaaa sramota

  • Veteran

    20. jul 2021 | 23:08

    Samo dobar operativni rad rešava slučaj, oslanjaju se dosta na tehniku zato se i gubi razgovor sa ljudima, razgovor sa ljudima je ključ rešenja ovog krivičnog dela, prosirite istragu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA