≫ 

Momak koji je tukao devojku u Beogradu, priznao krivicu i zaključio sporazum: Dobio godinu uslovno

S. V. se u nedelju u Novom Beogradu potukao sa devojkom, pa su oboje uhapšeni. U vreme incidenta oboje su bili u alkoholisanom stanju, a na snimku se može videti kako brutalno premlaćuje devojku

  • 40
Novi Beograd, nasilje, tuča Foto: Instagram "Moj Beograd"

Muškarac S. V. (29) koji je pre dve večeri brutalno pretukao ženu u Ulici Dr Ivana Ribara, kraj Lidla, na Novom Beogradu, priznao je danas krivicu za nasilničko ponašanje i zaključio sporazum sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Na osnovu sporazuma, sud mu je danas izrekao uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, sa rokom provere od tri godine, precizirala je portparolka tužilaštva Maja Delić.

Žena će biti procesuirana u redovnom postupku zbog krivičnog dela - ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz Zakona o javnom redu i miru.

S. V. je brutalno pretukao ženu, razbio joj je, prema navodima medija, mobilni o glavu, udarao je rukama, ali i nogama.

Nakon toga policija ih je oboje privela na trežnjenje jer su bili pijani, a žena je u policiji pravila probleme, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava zbog ometanja službnenog lica u vršenju službene duznosti.

Snimak svađe i tuče među parom objavljen je na društvenim mrežama.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Na snimku

    20. jul 2021 | 17:51

    Se vidi da on nju mlati nogama i pesnicama a ne ona njega i za to godinu dana uslovno ? Polomio bi mu ja i noge i ruke da moli za čašu vode!!!!

  • Marko

    20. jul 2021 | 16:46

    Brutalno premlatio devojku i dobio samo uslovnu..Da nam je pravosudje kako treba dobio bi min 5 god..Zrtvi mogu ostati traume zbog batina. Pitam se da li ti uopste koji dignu ruku na zenu imaju majku, sestru, rodjaku. TO treba maksimalno osuditi.Zena te je donela na na ovaj svet, ne zaboravi..

  • Cezar

    20. jul 2021 | 17:11

    Tolika priča oko ovog slučaja samo je na štetu ženama koje stvarno trpe nasilje. Ovo je obična makljaža dve pijane budale gde je slabiji izvuko deblji kraj. Kako stati u njenu zaštitu kad je pijandura nasrnula i na policajce?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA