≫ 

Lopov ušao u radnju s nožem, dok vlasnik nije izvukao dva: Uhapšen mladić, brat Milene Popović?

Događaj su, inače, zabeležile i nadzorne kamere u objektu i na ulici ispred

  • 15
Pokušaj pljačke, Kosovska Mitrovica Printskrin:Youtube/ KO Live

Pripadnici policije u Severnoj Mitrovici uhapsili su tridesetjednogodišnjeg mladića N. P. koji je pre nekoliko dana pokušao da pokrade jedan lokalni trgovinski objekat. Kako navodi Kosovo onlajn, navodno se radi o bratu Milene Popović, nevenčane supruge ubijenog srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića.

U policijskom saopštenju se navodi da je 18. jula oko 17.55 časova, u Kolašinskoj ulici u Mitrovici, u trgovinskom objektu maskirani napadač uz pretnju nožem od vlasnika prodavnice pokušao da oduzme novac, prenosi Kosovo onlajn.

Događaj su, inače, zabeležile i nadzorne kamere u objektu i na ulici ispred. Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, vlasnik radnje je odmah dograbio dva noža koji su stajali kraj kase, jednim gađao lopova u pokušaju i potom pojurio za njim van lokala, kada se ovaj dao u beg.

Već sledećeg dana policijski službenici su pronašli i priveli osumnjičenog, a prilikom pretresa kod njega je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela.

Daljom istragom utvrđeno je da je ista osoba počinila i razbojništvo iz 2019. godine u Mitrovici, koje je do sada bilo nerasvetljeno. Tužilac je tada uhapšenom odredio zadržavanje u trajanju od 48 časova.

Video: Lopovi upali, počeli sve da ruše, a onda su ih hrabre Srpkinje pretukle: Neverovatni snimci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA