≫ 

Optužnica protiv klana Belivuka i Miljkovića sledećeg petka: Tužilac pokazivao nove slike žrtava

Na konferenciji novinarima su prikazane nove slike žrtava brutalnih sakaćenja i ubistava

  • 31
Velja Nevolja klan Veljko Belivuk i Marko Miljković Printskrin: Pink

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je danas na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu da će u narednih 7-8 dana biti podignuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, najverovatnije u petak i pokazao novinarima dokaze, odnosno jezive fotografije na kojima se vide isečeni delovi obezglavljenih tela četvorice ubijenih muškaraca za čija se ubistva tereti ova grupa.

U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika ove grupe zaplenjene sa servera SKY i na njima se vide raskomadani Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja i Zdravko Radonjić.

Fotografije tela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane novinarima jer ih njegov otac još nije video, za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene.

Nenadić je naveo da se istraga vodi protiv 31 okrivljenog i da je nakon 5. februara proširena u još 6 navrata, protiv istih ili novih lica. Njeni pripadnici se terete za zločinačko udruživanje, pet teških ubistava, trgovinu drogom, trgovinu oružjem, jednu otmicu i jedno silovanje.

Video: Snimak inspektora MUP-a osumnjičenog za odavanje istrage kavčanima i Belivuku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Macen

    23. jul 2021 | 14:44

    Zašto je Hrkalovic na slobodi.

  • Sve

    23. jul 2021 | 14:51

    Je to sljam kako ubice tako i ubijeni i svi zajedno su bili neciji i neznam zasto toliko pisete obicnom narodu o tome? Ja ustajem ujutru u 5 i radim do 17h, zivim posten i tezak radnicki zivot niti ce ovi da me raskomadaju niti sam ikome od mafije bitan tako da manite nas drzavne prljavštine jer videce svet i to pa cemo biti jos gori u ocima sveta.

  • Loki

    23. jul 2021 | 14:39

    Kako li se osecaju roditelji ,braca ,sestre ubijenih kada gledaju ove snimke na tv znajuci da je njihovo dete ,ne mogu ni da zamislim evo jezim se daleko bilo ,cinimi se da ti roditelji ne mogu ostati u normali posle ovoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA