Branislava poginula u Sutomoru, bila na moru sa prijateljicama: Iza sebe ostavila muža i dva sina

Nesreća se dogodila u nedelju oko 23.40, kada je ženu, koja se kretala pešice, udarilo putničko vozilo, nakon čega je hitno prevezena u Opštu bolnicu Bar, gde je preminula

  • 17
Branislava K. iz Kikidna, poginula u Baru u saobraćajnoj nesreći

Foto: Privatna arhiva

Državljanka Srbije (45) iz Kikinde poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka dogodila u Crnoj Gori, u Baru, saopšteno je iz Uprave policijeKako navode Novosti, život na moru izgubila je Branislava K, trgovac koja je iz Ruskog Sela, ali se s porodicom pre nekoliko godina preselila u Kikindu.

Radila je kao trgovac. Ova žena, poznata Kikinđanima kao vrlo profesionalna, uslužna i ljubazna prodavačica, iza sebe je ostavila muža i dvojicu odraslih sinova. Na moru je bila s prijateljicama.

Kako su javili crnogorski mediji, nesreća se dogodila oko 23.40, kada je ženu, koja se kretala pešice, udarilo putničko vozilo, nakon čega je hitno prevezena u Opštu bolnicu Bar, gde je preminula, prenela je RTCG.

Kako navodi Portal Bar, nesreća se desila u naselju Šušanj, a BMW-om je upravljao V. V. (18) iz Bara.

Vozač BMW bi danas trebalo da bude priveden tužiocu.

Prema rečima očevidaca, mladić koji je upravljao vozilom pokušao je da izbegne druge pešake, ali na nesreću udario u B. K. koja se peške vraćala u naselje Šušanj. On je udario i u zid objekta pored magistrale, a od udara zadobio je lakše telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    26. jul 2021 | 17:39

    Saucesce porodici. Nista Novo u saobracaju I kod Nas I oko Nas, iskusan vozac I Velika kubikaza. Blago nama sa budalama za volanom. Zakon NULA

  • Bakica

    26. jul 2021 | 19:32

    Saučešče porodici. Oni znaju zašto su se tako organizovali za letovanje i zato su glupi neki komentari. Mladi, čim dobiju dozvolu ponašaju se kao da je njihov ceo svet, mada je ovaj vozač, kako piše, pokušao da izbegne da udari druge pešake. Istraga će pokazati ali je strašno što je žena izgubila život.

  • V8

    26. jul 2021 | 18:06

    Muž kući a ona sa prijateljicama na moru, ni manje ni više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA