≫ 

Odloženo suđenje Buhinoj bivšoj supruzi, Ivani Tulović zbog lažnog svedočenja za oktobar

Ona je obavestila sud da je bila u kontaktu sa osobom koja je pozitivna na kovid 19, te da iz tog razloga nije mogla da dođe na suđenje

  • 0
Foto: ATA Images

Suđenje Ivani Tulović, bivšoj supruzi nekadašnjeg svedoka - saradnika Ljubiše Buhe Čumeta povodom optužbi da je lažno svedočila protiv Buhe odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, zbog njenog izostanka.

Ona je obavestila sud da je bila u kontaktu sa osobom koja je pozitivna na kovid 19, te da iz tog razloga nije mogla da dođe na suđenje, prenosi Tanjug.

Sledeće suđenje je zakazano za 6. oktobar, kada bi trebalo da Buha nastavi svoje svedočenje. Tulović je optužena za davanje lažnog iskaza u postupku protiv bivšeg supruga koji je ranije vođen protiv njega.

Buha je tokom tog postupka proglašen krivim i u julu 2019. godine je izašao iz zatvora, pošto je izdržao kaznu od četiri godine i osam meseci. Na početku suđenja, Tulović je odlucila da ne angažuje advokata i da se sama brani pred sudom.

Negirala je da je lažno svedočila i tada je predložila da njen bivši suprug bude saslušan kao svedok.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA