≫ 

Vulin o aplikaciji koju je koristio Belivukov klan za slanje užasnih slika: Znamo ko je imao Skaj

Ova aplikacija je poslednjih meseci potpuno dešifrovana

  • 5
Aleksandar Vulin, Veljko Belivuk Velja Nevolja Foto-montaža: Tanjug/Strahinja Aćimović, ATA Images

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da Ministarstvo unutrašnjih poslova ima operativna saznanja ko je sve posedovao Skaj aplikaciju, da će to istražiti i saznati.

- Imamo operativna saznanja ko je sve posedovao Skaj aplikaciju, istražićemo i saznaćemo. Ne znajući da će biti razbijena Skaj aplikacija i da će biti srušena, Ministarstvo unutrašnjih poslova je tražilo da se zakonski sankcioniše i da svako posedovanje i upotreba takvog telefona, odnosno takve aplikacije bude krivično delo - poručio je Vulin.

- Skaj aplikacija nije nešto što koriste obični ljudi, veoma je skupa, zamišljena je na globalnom, na svetskom nivou da bude potpuno kriptovana, da ne možete ni na koji način legalnim metodama i sredstvima da pratite komunikaciju na toj aplikaciji. Ona je u proteklih nekoliko meseci, radom više policija, mislim na francusku, holandku, belgijsku i nadležne službe Evropola srušena, potpuno je dešifrovana - dodao je ministar unutrašnjih poslova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kuku

    6. avgust 2021 | 12:37

    e jedva cekam da nam kazes!!

  • Sale71

    6. avgust 2021 | 12:42

    Koga odvedu u Gvantanamo,taj je imao Skaj(p)

  • MONARHISTA

    6. avgust 2021 | 16:18

    VULINE BRAVO SADA KO JE OČEKIVAO DA ĆE OD TEBE POSTATI TAKO NAPREDAN ČOVEK. BAŠ SI NAS OBRADOVAO A TO DA JE SAMSON IMAO SNAGU U DUGOJ KOSI TU SI DOKAZAO OBRATNO KAD SI SE OŠIŠAO DOBIO SI SNAGU KAO SUPERMEN. ZNAČI NIJE SNAGA U KOSI VEĆ ZAVISI KAKVU GLAVU ČOVEK NOSI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA