≫ 

Devojka poginula u Novom Sadu: Pijan terencem naleteo na moped s dvoje mladih, pa pobegao

Uprkos naporima lekara, devojka je podlegla povredama

  • 34
Hitna pomoc, noc Foto: Shutterstock

Dvadesetosmogodišnja Novosađanka je stradala, dok je 23-godišnji mladić povređen sinoć kada je na njih, dok su vozili moped na Beogradskom keju, naleteo terenac Rendž Rover.

Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala u 1:23 časa posle ponoći na Beogradskom keju, ka Žeželjevom mostu. Povređena devojka je u besvesnom stanju prebačena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, dok je mladić zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen na hirurgiju KCV-a.

Kako portal saznaje nezvanično, uprkos naporima lekara, devojka je podlegla povredama u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako 021.rs nezvanično saznaje u policiji, za volanom terenca se nalazio O.K. (29) iz Temerina, koji je, kako se sumnja, nakon udesa pobegao sa mesta nesreće. Dok je bežao, vozilom je udario u parkiranu Mazdu CX-5, a prilikom bežanja mu je otpala i registarska tablica, što je omogućilo policiji da ga brzo pronađe.

On je uhapšen i ustanovljeno je da je vozio pod dejstvom alkohola. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Video: Novosađanka poginula u sudaru u Sevojnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    8. avgust 2021 | 22:20

    vrlo jednostavno....gazenje sa smrtnim ishodom 20god...ako je bio pijan +10 ..bezanje sa lica mesta jos 10...ukupni 40...... pa ti onda jurcaj

  • @Kiki

    8. avgust 2021 | 22:30

    Da je moja kći, molio bi sudiju da ga što pre pusti. Ja bi mu sudio kao što su sudili moji preci.

  • Nenad

    8. avgust 2021 | 21:54

    U zatvor 40 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA