Tragičan kraj potrage: Pronađeno telo Radoslava Mladenovića iz Kruševca

Mladenović je poslednji put viđen 9. avgusta u ranim jutarnjim satima na autobuskom stajalištu u centru naselja, gde je u porodičnoj kući živeo sa bolesnom suprugom

  • 1
Radoslav Mladenović Foto: Privatna arhiva/novosti.rs

Beživotno telo muškarca nađeno je obešeno na grani drveta u mestu Čitluk kod Kruševca, a kako Novosti javljaju njegov identitet je utvrđen i reč je o Radoslavu Mladenoviću-Dosi (57), čiji je nestanak porodica prijavila 10. avgusta.

Mladenović je poslednji put viđen 9. avgusta u ranim jutarnjim satima na autobuskom stajalištu u centru naselja, gde je u porodičnoj kući živeo sa bolesnom suprugom.

Porodica je pomislila da je otišao kod lekara, a potom i kod brata. Kada je porodica shvatili da Mladenovića nije bilo cele noći, krenuli su u potragu po celom gradu.

Sa sobom nije poneo dokumenta ni ti mobilni telefon. Slučaj su prijavili i policiji, ali su i sami članovi porodice nastavili da ga neprestano traže. Apel zbog nestalog lica preplavio je društvene mreže

Imao je određenih zdravstvenih tegoba ali niko nije mogao da pretpostavi da bi mogao da izvrši samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepa

    12. avgust 2021 | 18:09

    Nije to uradio zato što je imao narkomansku krizu. Smučilo se čoveku više patnja i njegova i bolesne supruge. Kada smo postali ovako sebični da niko za ničiju muku ne mari? Da je imao sa kim podeliti muku, možda bi mu bilo lakše i prevazišao bi taj momenat. Ovako pune novine ovakvih tragedija. Okrenimo se oko sebe pozdravimo komšiju, porazgovarajmo sa starim ljudima i ne izbegavamo one koji su u nevolji. Dva puta sam lečena od raka i znam šta je topla ljudska reč. Iz svakog razgovora sam nešto naučila. Ovom mučeniku nek Bog oprosti i pokoj mu duši napaćenoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA