≫ 

Muškarac izgoreo u požaru kod Negotina: Stradao kada je pokušao da ugasi vatru

Pretpostavlja se da je D. S. pokušao da ugasi požar, ali je vatra zahvatila njegovu odeću i telo zbog čega je, verovatno, protrčao kroz vatru, i pao niz brdašce

  • 0
samospaljivanje, samospaljivanje, zapaljen čovek gori u plamenu vatra požar Foto-ilustracija: Shutterstock

D. S. (60) iz Štubika nastradao je u požaru koji je izbio na njegovom imanju u zaseoku Reka kada se vatra sa niskog rastinja zbog vetra proširila na obližnji pomoćni objekat, javljaju Novosti

Pretpostavlja se da je D. S. pokušao da ugasi požar, ali je vatra zahvatila njegovu odeću i telo zbog čega je, verovatno, protrčao kroz vatru, i pao niz brdašce.

Pronađen je sa tragovima izgoretine i opekotinama, nakon što su pripadnici Vatrogasno – spasilačkog odeljenja iz Negotina i četvorica meštana ugasili baraku i požar na otvorenom prostoru.

Nažalost, ovom čoveku nije bilo spasa.

Negotinski vatrogasci i pored brojnih apela da se ne pale vatre na otvorenom prostoru poslednjih mesec i po dana su non – stop na terenu.

Samo u avgustu intervenisali su 26 puta na otvorenom prostoru gaseći strništa, nisku travu i makiju širom opštine Negotin, a pretežno u ravničarskom delu. U požarima je ovog avgusta izgorelo 410 hektara oranica, ali je jedan građevinski objekat od 30 kvadrata površine, tri autobusa i jedan traktor.

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA