≫ 

Uhapšena jedna osoba zbog napada na Nikolu Perića (23)

Policija je prikupila informacije o automobilu koji su koristili osumnjičeni * Identifikovali su registarske oznake i pronašli vlasnika koji je priznao da je umešan u slučaj * Osumnjičeni je rekao da ne poznaje ostale osobe umešane u ovaj događaj

  • 1
Nikola Perić, pretučen Srbin Foto: Kosovo online

Kosovska policija saopštila je večeras da je uhapsila jednu osobu koja se sumnjiči da je pre desetak dana učestvovala u napadu na mladića Nikolu Perića iz novobrdskog sela Zebince.

Osumnjičenom je nalogom tužioca određeno zadržavanje od 48 sati, prenosi Kosev.

U saopštenju se, kako navodi Kosovo onlajn, kaže da je tokom policijske istrage utvrđeno da su tri osobe učestvovale u napadu i da postoji sumnja da je pre napada na Perića došlo do spora između njega i osumnjičenih u kafani u selu Straža kod Gnjilana.

- Policija je uspela da prikupi informacije o automobilu koji su koristili osumnjičeni. Identifikovali su registarske oznake i pronašli vlasnika koji je posle razgovora u policijskoj stanici priznao da je umešan u slučaj i rekao je da ne poznaje ostale osobe umešane u ovaj događaj - navodi se u saopštenju.

Iz policije su potvrdili da je N. P. hospitalizovan nakon napada, da je o slučaju obavešten nadležni tužilac, te da su policijski službenici iz Novog Brda, a potom i Gnjilana, sprovodili istražne radnje.

Kosovska policija nastavlja istragu o ovom slučaju.

Perić (23) je pre nekoliko dana pretučen ispred svoje kuće, dok je vraćao stoku sa paše, operisan je i pušten kući.

Video: Grupa Albanaca napala srpskog dečaka u Vučitrnu i naneli mu povrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SD

    18. avgust 2021 | 21:55

    Pretucena sam i ja I starica koja je tada imala 79 godina u Cortanovcima 2017 godine i sad se ljecim.Drzava nas nije zastitila, jos smo mi krive.Kriva sam sto sam krenula na posao ,krive smo sto smo sto nas tretiraju kao gradjane neznam kojega reda.Tesko onome tko je zrtva nasilja bilo kakvog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA