Mladić iz Kovina osumnjičen da je obljubio devojčicu koja ide u 6. razred

Devojčica, koja je početkom leta završila šesti razred osnovne škole, trenutno se nalazi kod roditelja u Deliblatu

  • 5
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Hapšenje/ Foto ilustracija: Shutterstock

Muškarac R. S. (25) iz Kovina uhapšen je pod sumnjom da je počinio obljubu trinaestogodišnje V. S. iz sela Deliblato, učenice šestog razreda.

Prema saznanjima "Novosti", R.S. je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnjakinju više puta. Preciznije, ona je u više navrata bežala iz roditeljske kuće i dolazila kod njega u Kovin.

- R. S. je, prema dosadašnjim saznanjima, imao seksualne odnose sa trinaestogodišnjom V. S. u više navrata, i to kada je devojčica dolazila kod njega u kuću. Slučaj je otkriven nakon što je tamošnji Centar za socijalni rad alarmirao policiju - kaže izvor "Novosti" iz istrage.

Naime, devojčica živi u Deliblatu sa roditeljima, a ova porodica korisnik je socijalne pomoći. Roditelji, kao i nadležni iz Centra za socijalni rad, znali su da ona odlazi kod osumnjičenog R. S. jer su je nekoliko puta, kada bi pobegla od kuzće, pronalazili tamo i vraćali kući. Sve se dešavalo u prethodna tri meseca.

Devojčica, koja je početkom leta završila šesti razred osnovne škole, trenutno se nalazi kod roditelja u Deliblatu.

R. S. se tereti za krivično delo obljuba sa detetom za koje je zaprećena kazna od 5 do 12 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    22. avgust 2021 | 11:21

    Te kovince treba ograditi nekim zidom i ne pustati ih napolje da se mesaju sa ljudima!Najgori vozaci ikada!Opasnost u saobraćaju koju ka za 50 svojih godina nisam nikada i nigde video a video sam svasta u zivotu verujte!Pa 90- tih su momci kriminalci i dizekaši bili gospoda za Kovince i mnoge druge vozače a istakao bih i Vrščane kao izuzetno opasne.Kovinski mangup kad se pojavi u Beogradu meni dođe odmah neprijatno jer se osećam kao da sam ja u Kovinu ili nekoj varosici kraj magistrale.Toliki naboj seljane nose u sebi da je to nepodnosljivo.Bahate seljačine u svakom dmislu a prepoznaju se na 100 metara po stajlimgu i frizuri.Kao braća iz pogresnog skretanja....kataszrofa,mora da je do vode koju piju....

  • Mira

    22. avgust 2021 | 10:42

    Povraća mi se od ovakvih tekstova. Ove monstrume samo uza zid, da više ne žive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA