≫ 

Uhapšen vozač auta (19) koji je sleteo u kanal Dunav-Tisa-Dunav: Poginuo maloletnik (17)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 20
Vukašin Stošić poginuo mladić saobraćajna nesreća blur Foto: NS Uživo, Instagram/192_rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. S. (19) iz Rumenke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je noćas, oko jedan sat, izgubio kontrolu nad vozilom “volkswagen“ skrenuo sa puta i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sa njim se u vozilu nalazio sedamnaestogodinjak koji je poginuo, dok su još dvojica maloletnika zadobila teške i lakše telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu.

Telo poginulog mladića nađeno je danas oko 11 sati.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da su intervenisale dve lekarske ekipe koje su pomogle policiji i vatrogascima da se iz slupanog vozila izvuku povređene.

U Dečiju bolnicu u Novom Sadu prevezen je petnaestogodišnji dečak koji je teško povređen,kao i šesnaestogodišnjak koji je prethodno zbrinut na licu mesta.

Zbog ove nesreće, saobraćaj na putu između Kisač - Rumenka je oko dva sata bio zaustavljen.

Video: Kod Lajkovca auto smrskan, sleteo s puta: Život je izgubio kardiolog iz Novog Pazara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    22. avgust 2021 | 14:06

    Ovi balavci nisu ni zivotu dorasli a kamoli voznji automobila i saobracaju...! Na zalost vec se mnogo puta do sada dokazalo kao tacno!

  • Hulk

    22. avgust 2021 | 13:52

    Kad je pre zaradio da kupi taj auto? Neka mu tata sada kupi neki veći i brži. Veći da bi stalo više drugara a brži da preleti Dunav a ne da upada u njega.

  • Pitam

    22. avgust 2021 | 14:03

    A da li postoji neka sankcija (da ne kažem kazna) ako neko napravi karambol u kome je sam, a sa bezbroj prekršaja? Npr po naseljenom mestu razvijes ogromnu brzinu, imaš probnu dozvolu a voziš sam u gluvo doba (oko 2h), a imas i alkohol u krvi..i sve to 17g? Udariš i razbiješ nečiju imovinu, razbiješ svoj auto i polomiš se tako da te i majka jedva prepozna ali si živ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA