≫ 

Opelo za Lazara, za kog se sumnja da je stradao od Belivukovog klana: Prijatelji se okupili u crkvi

DNK trag Lazara Vukićevića, nestalog oktobra prošle godine, pronađen je u kući smrti Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u Ritopeku

  • 6
Veljko Belivuk Velja Nevolja Foto: Tanjug/Rade Prelić

Opelo za pokoj duše Lazaru Vukićeviću, jednom od navijača za čiju je smrt osumnjičen Veljko Belivuk, održano je danas u 11 sati u Crkvi Svetog kneza Lazara na Zvezdari.

Oko stotinak ljudi okupilo se u porti da odaju počast ubijenom, mahom porodica i prijatelji, pišu Novosti.

Podsetimo, DNK trag Lazara Vukićevića, nestalog oktobra prošle godine, pronađen je u kući smrti Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u Ritopeku.

Vukićevićeva sudbina direktno je vezana za kidnapovanog i ubijenog Gorana Veličkovića Goksija. Njih dvojica su bili bliski i, kako je ispričao Veljko Belivuk svojim najbližim saradnicima, zajedno su mu radili o glavi, po nalogu vođa "škaljarskog klana". To je bio razlog da ih obojicu likvidira. Pored Vukićevićevog, i Veličkovićev DNK trag pronađen je u kući smrti u Ritopeku.

Jezive detalje likvidacije Lazara Vukićevića, koji su zabeleženi i mobilnim telefonima, a te fotografije slate preko "Skaj" aplikacije, opisao je i optuženi Bojan Hrvatin, koji je učestvovao direktno u četiri ubistva.

Video: Pretres kluba Kasina, centar Beograda vrvi od policije i psa tragača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amigo bec

    23. avgust 2021 | 15:15

    Dobri moj Laki pamticemo te kao hrabrog odanog,pravog prijatelja kakav se retko radnja. A konobar Ce pamtiti tvoje ime dok god bude ziv

  • HH

    23. avgust 2021 | 14:32

    Počivaj u miru brate moj.Bio si junak,tako se i ponašao i takav ćeš ostati u mojim mislima.Voli te tvoj brat a tvojoj porodici najiskrenije saučešće.

  • Nenad

    23. avgust 2021 | 14:41

    Sve je to bolesno sta su oni radili ali sta je bre ,,Skaj" aplikacija? Znam za Skype.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA