Supruga Ljubomira, čije telo je nađeno u gepeku, bolnim rečima se oprostila od njega

Nesrećni čovek je iza sebe ostavio troje dece - najstarije ima 10 godina, srednje 6 i bebu od 13,5 meseci

  • 9
Tužna žena, plač Foto: Pixabay

Jovana, supruga Ljubomira Trnića iz Sremske Mitrovice, čije telo je pronađeno juče u gepeku automobila "golf" u naselju Kamenjar potresnim rečima se oprostila od supruga.

- Nema više moje podrške, nema više oca moje dece....Volim te... Srušio mi se svet - stoji u potresnoj objavi na njenom Fejsbuk profilu.

Ona je ranije za medije rekla da su se Ljubomir i ona poslednji put čuli u četvrtak, kada je on bio kod jedne prodavnice u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici.

Jovana je tada istakla i da je odmah posumnjala da mu se nešto loše desilo čim joj se nije javljao, ali ne može da nasluti zašto bi ga neko ubio.

Podsetimo, Ljubomir je, pre nego što će mu se izgubiti trag, bio na biciklu crvene boje i u društvu jedne muške osobe i ženske.

Policija je privela nekoliko lica na informativni razgovor a traga se za muškarcem i ženom koji su poslednji viđeni sa Ljubomirom.

Nesrećni čovek je iza sebe ostavio troje dece - najstarije ima 10 godina, srednje 6 i bebu od 13,5 meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    28. avgust 2021 | 09:32

    U moje vreme za sve radosti, tuge, razočaranja imao sam rame prijatelja, druga, rođaka, sa kojima bih to podelio. A sada, udri pi tastaturi.

  • ZAC

    28. avgust 2021 | 09:21

    Neverovatno sta se sve desava u nasoj Srbiji, postali smo zemlja gde vlada mafija, kao nekada Kolunbija ili Sicilija, strasno!

  • ZA

    28. avgust 2021 | 08:57

    Bez jakog razloga se ništa ne dešava,neka žena kaže razlog ako je već u štampi ovaj slučaj,ako je za javnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA