≫ 

Ubijeni Ljubomir bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu? Telo pronađeno umotano u tepih u gepeku

Poslednji koji su viđeni sa Ljubomirom su muškarac V. L, za kojim policija i ženska osoba N. K, koja je uhapšena u subotu ujutru

  • 10
Ljubomir Trnić Foto: Facebook/Dacy Nedjic

Supruga ubijenog Ljubomira Trnića (45) ne zna da li je on poznavao V. L, koji je osumnjičen za njegovo ubistvo, nikada joj, kaže, suprug nije spomenuo to ime. Supruga misli da se tog trenutka samo našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Telo ubijenog Ljubomira pronađeno je u petak oko 18 časova u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici.

Neutešna žena svedoči i da su poslednji koji su viđeni sa Ljubomirom muškarac V. L, za kojim policija i dalje traga i ženska osoba N. K, koja je uhapšena u subotu ujutro.

Čim je prijavila suprugov nestanak policiji, Jovana kaže da je sve vreme naslućivala da mu se nešto desilo.

- On je otišao u četvrtak posle podne i pio je ispred prodavnice sa još dva prijatelja. Naišao je taj V. L. i on se zakačio sa jednim od njegovih prijatelja, a moj Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče - kaže Ljubomirova supruga za Novosti.

Kako kaže, posle je čula od očevidaca da je njen suprug otišao kod V. L, jer ga je on pozvao na još koje piće.

- Šta se tamo desilo, to znaju samo oni koji su bili, a ja znam da moga čoveka neću vratiti u život i da će ova deca rasti bez oca - uplakano nastavlja Ljubomirova supruga.

Beživotno telo Trnića pronađeno je naselju Kamenjar u sivom automobilu "golf 5", ispred zgrade u kojoj živi N. K, a koja se dovodi u vezu sa osumnjičenim muškarcem V. L.

Kako je rekla porodica ubijenog Trnića, telo je pronađeno umotano u tepih u gepeku automobila, a Ljubomir je prebijen i izboden.

- Niko ne može da kaže šta je motiv ubistva. Za tog V. L. smo čuli da je nedavno izašao iz zatvora, a robijao je zbog ubistva... Moj zet je bio lakoveran i to ga je koštalo života - smatra Ljubomirova tašta Mirjana Srdanović.

Prijatelji kažu da su od onog trenutka kada se nije vratio kući posumnjali da mu se nešto desilo, ali nisu ni slutili da je baš ono najgore.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica rečeno je da je operativni rad u toku. Više informacija, kažu, "ne mogu da daju u ovom trenutku u vezi sa ovim slučajem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo da pitam

    29. avgust 2021 | 12:26

    Kako malo treba da dobar čovek strada. Koliko taj VL ima godina kada je već odrobijao jedno ubistvo? I koliko se to dobije robije za ubistvo? Eee Srbijo moja biće nama prevelika krošnjata šljiva staćemo mi svi pod jablan. Ovoj porodici saučešće, a ostalima za nauk da se ne mešano u tuđe rasprave.

  • Ja

    29. avgust 2021 | 14:04

    Negde procitah da su taj tip i zena sa kojima je bio ispred prodavnice heroinski zavisnici. Sta ce otac troje male dece sa njima u drustvu? Sumnjiva je ova prica "u pogresno vreme na pogresnom mestu"

  • panic

    29. avgust 2021 | 12:56

    to sad nova varijanta kad neko ne treba da se kazni U POGREŠNO VREME NA POGRESNO MESTO ako je covek nevin stredao ubicama maksimalne kazne pa cak i smrtna bi dobrodošla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA