≫ 

Nasilnik iz Zablaća nasrnuo i na majku: Od ranije poznat policiji, kažnjavan za nasilje u porodici

Osumnjičenom se na teret stavljaju tri krivična dela

  • 3
Nasilje nad ženama, ženom, muž bije ženu, tuče Foto ilustracija: Shutterstock

Meštanka sela Zablaće kod Čačka N. V., koju je suprug pretukao motkom i tom prilikom joj otkinuo uvo, u stabilnom je stanju, ali će narednih nekoliko dana biti pod stalnim nadzorom lekara čačanske bolnice.

Naime, nesrećna žena ima teške povrede lica i posekotine, prelom nekoliko rebara, a zbog velikih otoka doktori još ne mogu da se izjasne da li je došlo do preloma sinusne kosti, pišu Novosti.

Policija je odmah uhapsila njenog muža Gorana V. (30) i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako kažu meštani sela Zablaće, ovo nije prvi put da policija reaguje u ovoj porodici, a povređena žena već je tražila pomoć u Sigurnoj kući. Ipak, navodno, ona se uvek vraćala mužu sa kojima ima četvoro dece, iako je on često bio nasilan ne samo prema njoj, već i prema ostalim članovima porodice.

- Samo molim Boga da mi preživi snaha koju je, nažalost, moj sin pretukao skoro nasmrt - rekla je novinarima Stoja V., majka nasilnika iz Zablaća i dodala da se supružnici neko vreme nisu slagali.

- Nije se slagao sa suprugom, ali su nastavili da žive zajedno. Dok ju je krvnički tukao pokušala sam da je odbranim, ali je i mene počeo da udara. Nisam htela da se mešam u njihov brak, a i prilikom prethodnog incidenta od sina sam dobila dva šamara. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol.

Inače, Goran V. iza sebe ima debeo dosije krivičnih dela. Kako se navodi, za nasilje u porodici je kažnjavan više puta, a osuđivan je i zbog nelegalnog posedovanja oružja. Policajci koji su radili uviđaj, kažu da ovakav slučaj prebijanja nije zabeležen u analima čačanske policije.

Osumnjičenom se na teret stavljaju tri krivična dela, dva u slučaju prebijanja supruge i majke i treće kršenje mere zabrane pirilaska supruzi zbog ranije počinjenog dela nasilja u porodici, odnosno nasilja nad suprugom. Komšije ove porodice kažu da je Goran V. i pored izrečene zabrane prilaska supruzi, sve vreme živeo u istoj kući sa žrtvom nasilja, njihovo četvoro dece i majkom.

Video: Još jedan snimak stravičnog nasilja u Splitu: Muškarac brutalno pretukao devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    31. avgust 2021 | 22:35

    И? Шта чекају...?

  • Bela

    1. septembar 2021 | 13:14

    Ove slučajeve treba tretirati kao pokušaj ubistva a ne kao porodično nasilje pa bi ovakvim neurotičarima manje padalo na pamet da to rade

  • Mila

    31. avgust 2021 | 23:37

    Pa sad ce ga pustiti a on će je ubiti i doći na naslovnu stranu. I ko je kriv...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA