≫ 

Čovek (43) poginuo u podnožju Cera dok je izvlačio drva: Tri puta mu se prevrnuo traktor

Tragedija se dogodila na šumskom putu

  • 1
Prevrnut traktor, nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Željko (43) iz sela Jelava, kod Loznice, izgubio je život dok je izvlačio drva, u podnožju Cera, potvrđeno je Novostima u policiji.

Tragedija se dogodila na šumskom putu, između sela Joševe i Miline u delu sela Miline. Kako je potvrdio očevidac događaja, Željku se tri puta prevrnuo traktor.

- Po svoj prilici, pukla je poluga na traktoru- kaže očevidac koji je bio u kontaktu sa nastradalim.

- Posle prevrtanja, Željko je još dvadesetak minuta davao znake života. Posle toga mu nije bilo pomoći. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Nastradali čovek je poznat u kraju da se bavi sečom, prevozom i prodajom drva, tim unosnim, ali često i rizičnim poslom, posebno kad se ne poštuju mere zaštite.

U pitanju je, nesumnjivo je, zadesna smrt, ali će tužilaštvo sa policijom rasvetliti sve okolnosti pod kojima se dogodila tragedija.

Kako navode Novosti, verovatno će biti pojačana i kontrola kriminalnog sečenja suša, koja je poprimila razmere ilegalne eksploatacije peska i šljunka iz Drine.

Video: Tuga u Tekerišu: Goran poginuo boreći se za parče hleba! Ostavio 4 deteta, jedno ima leukemiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    2. septembar 2021 | 11:47

    Na žalost ovo postade naša svakodnevnica. Traktor je korisna mašina ali ne prašta ni jednu grešku korisnika. Ne može se bez opasnosti u vrlet sa traktorčićem širine jedva veće od metar i težinom fiće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA