≫ 

Beogradska policija upala u apartman na proslavu, kod petorke pronađena droga: Kleče pored bazena

Aleksandar Vulin jutros je tokom kolegijuma sa načelnicima Uprave kriminalističke policije istakao da će svaki kriminalac osetiti žestok pritisak države

  • 2
Policija droga narkotici hapšenje Foto: MUP Srbije

Policija u Beogradu, po naredbi Višeg suda, izvršila je noćas pretres jednog apartmana i identifikovala i privela više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Prilikom pretresa, kod pet lica policija je pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

Neposredno pre upada policije, osumnjičeni su uživali u improvizovanom separeu a na stolu su bila skupocena alkoholna pića.

Petoro lica je prilikom policijskog pretresa klečalo pored bazena, a na stolu su pored narkotika, bili pobacani njihovi mobilni telefoni i ključevi od automobila.

Beogradska policija je prilikom upada na proslavu u apartmanu u Novom Beogradu zatekla 29 osoba, koje su predate u dalji rad i postupanje.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin jutros je tokom kolegijuma sa načelnicima Uprave kriminalističke policije istakao da će svaki kriminalac osetiti žestok pritisak države.

- Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade - naglasio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Video: Zgodne, fatalne, vole život na visokoj nozi: Lepotice koje su padale zbog droge i završile na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    2. septembar 2021 | 17:26

    Sada i sudija da bude efikasan najstroza kazna.

  • RoBot

    2. septembar 2021 | 17:07

    Kakav je ovo udar na mafiju, posle ovoga se vise nikad nece oporaviti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA