≫ 

U pucnjavi u Novom Sadu ubijen momak (26) iz obezbeđenja Goranca

Do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici

  • 21

U pucnjavi koja se večeras dogodila u novosadskom naselju Detelinara, ubijen je mladić U.S. (26) koji je obezbeđivao Gorana Kovačevića Goranca (47).

Kovačević je u pucnjavi ranjen, ali nije životno ugrožen. 

Kako prenose novosadski portali NS uživo i 021. rs, automobil iz koga je pucano policija je pronašla ubrzo posle zločina kod kanala Dunav-Tisa-Dunav.

Prema prvim informacijama, u pitanju je obračun kriminalaca. Posle pucnjave ubica je pobegao. Policija je blokirala Novi Sad i u toku je potraga za njim. U okviru istrage je privedena jedna osoba.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za portal 021 da su na licu mesta konstatovali smrt dvadesetšestogodišnjaka. Goranac je zbrinut na licu mesta i u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako se navodi, do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30.

Na licu mesta su bile policija i hitna pomoć.

Kako kažu građani, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci javljaju i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade i ispalio šest, sedam hitaca pre nego što je otišao.

Podsećamo, Goranac je bio vođa klana koji se bavio proizvodnjom i rasturanjem skanka u Vojvodini. Uhapšen je 2010. godine zajedno sa pripadnicima klana nakon što je njihove radnje gotovo godinu dana intenzivno pratila Bezbednosno-informativna agencija.

Oni su prva grupa koja je sa tužilaštvom sklopila sporazum da im se oduzmu stanovi i kuće, kao i luksuzni automobili i da se pošalju u zatvor. Na sedam i po godina robije osuđen je 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inco

    2. septembar 2021 | 23:33

    Dati život sa 26 godina za nekog ko ti nije rođeni, za nekog ko bi ti sutra zario nož u leđa je jeziiiiiiiivo...

  • Karma

    2. septembar 2021 | 23:28

    Borba za upražnjena mesta u narko biznisu nakon hapšenja Belivukovog klana. Samo ih neka, sve dok ne stradaju nedužni prolaznici i građani nemam ništa protiv niti mi je žao za njih. Kad već neće korumpirane sudije i tužioci da ih trajno smeste iz rešetaka neka se ovako uklanjaju sami. Svi oni znaju u šta se upuštaju i da niko od njih ne dočeka pozne godine.

  • Ana B.

    2. septembar 2021 | 23:32

    Tuga. Gine nam omladina. Momci, pustite kriminal. Bavite se postenim poslom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA