≫ 

Dušanu je pre 3 godine poginuo unuk kad su se sudarili s vozom: Deda danas opet doživeo nesreću

Podsećamo, starac je upravljajući traktorom pre 3 godine neoprezno prelazio prugu u blizini sela Trupale kada se sudario sa vozom

  • 3
Saobraćajna nesreća, Popovac Foto: D. Kocić

Dušan S. (77) iz Popovca teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se danas nešto pre 12 sati dogodila u ovom niškom selu. Kako saznajemo, do udesa je došlo kada se Dušan traktorom direktno sudario sa vozilom "opel" beogradskih tablica kojim je upravljao Nišlija V.P. (31).

U nesreći je traktorista zadobio politraumatske povrede zbog čega ga je Hitna pomoć prebacila do odeljenja reanimacije niškog Univerzitetskog kliničkog centra. Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, starac je trenutno vitalno stabilan.

- Pacijent je zadobio kontuzije pluća i mozga, povredu pršljena L 1 i prelom pubične kosti, svestan je i komunikativan, nakon okončanja dijagnostike biće prebačen na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju – rečeno je u niškom UKC.

Za sada nema informacija šta je uzrok ove saobraćajne nesreće jer je uviđaj tek priveden kraju.

Dušan je pre tri godine izazvao udes u kojem mu je poginuo devetnaestogodišnji unuk Bogdan. Starac je upravljajući traktorom neoprezno prelazio prugu u blizini sela Trupale kada se sudario sa vozom. Deda i unuk su se vraćali sa njive da skupe letinu u čemu ih je prekinula kiša, pa su pohitali kući.

Kako je tada kazao mašinovođa koji je upravljao putničkim vozom na relaciji Beograd - Sofija, traktor je stajao ispred pruge da bi naglo krenuo preko šina.

- Trubio sam i kočio koliko sam mogao, ali izgleda da me traktorista nije čuo - rekao je tada mašinovođa.

Od siline udarca, telo mladića odbačeno je dvadesetak metara a Bogdan je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Video: Unuk ukrao dedi kola, mrtav pijan seo za volan, a onda se slupao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA