≫ 

Prva izjava oca ubijenog Miloša nakon što je Neđeljko osuđen na 30 godina: To mi neće vratiti sina

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru

  • 12

Otac ubijenog Miloša Mileusnića, Goran, izjavio je danas nakon izricanja presude Neđeljku Đuroviću, a koji je osuđen na 30 godina zatvora, da je razočaran presudom.

- Ne mogu da budem zadovoljan. Nijedna presuda ne može moje dete da vrati. Osuđen je na 30 godina.  Pohvalio bih rada suda i sudije Albijanić, bili su korektni. Razočaran sam, ne samo presudom, nego ostatkom života što moram da provodim bez deteta. Ali, bar su njega sklonili, da je manja kazna on bi sigurno ponovio krivično delo. 

- Čovek čačka prste. Ponaša se kao da ništa nije bilo - rekao je Mileusunić za Telegraf.rs. 

Na naše pitanje da li će se žaliti rekao je da će to videti sa advokatom, ali da ne zna koja je svrha žalbe. 

- Dosta je voo dugo trajalao. Teško je kroz ovo proći ponovo. Samo se nadam da je apelacija neće spustiti tu kaznu gde bi on bio slobodan za 10 godina jer bi opet mogao da ubije nekog iz čista mira. To je takav profil čoveka da nema empatije prema ljudima. Sve je to uneto u presudu, jedino što je novi zakon mogao da bude primenjen i ovde i da Neđeljko dobije 40 godina - rekao je Mileusnić.

On se zahvalio medijima što su pratili suđenje, i Milesunićevim drugarima.

- Neko je pokušavao ih stavi u negativni kontekst jer su navijači Partizana ali ja sve najbolje mogu da kažem o njima. To je sad matrica. Kad god se nešto negativno dogodi, kaže se on je navijač Partizana. Moj sin je bio navijač Partizana i svi njegovi drugovi su super momci. Što se kaže, vole se ko braća. - rekao je Goran za Telegraf.rs.

Kako je za Telegraf.rs rekla tetka ubijenog Miloša, a koja je advokat, žaliće se na presudu.

- Ako je već uvedena doživotna kazna, zašto Đurović nije osuđen na nju - izjavila je Ljiljana Mraković.

Podsećamo, Đurović je danas osuđen, dve i po godine posle ubistva studenta Miloša. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo na podmukao način, 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića.

Optuženi je od početka do kraja tvrdio da nije počinio ubistvo, a u završnoj reči je rekao da je mnogo toga čuo o sebi tokom suđenja i da ne zna kako od toga da se brani.

- Svestan sam da ću na kraju ja biti kriv za sve - rekao je tada optuženi.

On je uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Video: Otac ubijenog Miloša Mileusnića slomio se pred kamerama, ići će na svako suđenje Neđeljku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš Ilić

    14. septembar 2021 | 11:36

    40 god. i podrška za oca Mileusnića...

  • Дејан

    14. septembar 2021 | 11:56

    Волео бих да чујем образложење,зашто није осуђен на доживотну!Реално...остало му је још 27 година,3 је био у истрази.Уз добро владање,за највише 25 године,он је на слободи.А то је срамотно,за дело какво је учинио.Нарочито вређа понашање оптуженог.

  • Bojana

    14. septembar 2021 | 11:53

    Poštovani gos. Gorane ništa neće vratiti vaše dete i smanjiti vašu bol. Divim se vašoj pribranosti. Izborili ste se da monstrum bude sklonjena sa ulice jer ovaj će ponoviti zločin. Doživotna je za njega,mala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA