• 0

Prizori iz kuće strave u Čačku: Komunalci pronašli skelet, nedeljama se osećao nesnosan smrad

Nakon obdukcija biće poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženi

  • 0
Skelet, Čačak

Foto: RINA

Ljudski leš u ruiniranoj kući u širem centru Čačka pronašli su radnici JKP "Komunalac" koji su od strane nadležnih bili angažovani na čišćenju otpada koji se nalazio pored i u samoj kući, jer je ona predviđena za rušenje.

- Naši radnici su bili na terenu, a jedan od njih prvo je u prostoriji uočio lobanju, a zatim i ostatak kostiju. Odmah je o ovom slučaju obaveštena policija, koja je stigla na lice mesta kao i forenzičari. Oni su obavili svoj deo posla , a naši radnici su nakon toga danas nastavili sa čišćenjem objekta - rekao je za RINU Pavle Pavlović iz JKP "Komunalac".

U neuslovnoj kući, bez struje i vode, nekoliko godina unazad stalno je boravila beskućnica koja preživljava sakupljajući kese, pa je iz tog razloga i bila velika količina otpada na tom mestu. Građani Čačka koji žive u nepsrednoj blizini ovog objekta, kažu da se u poslednje vreme iz objekta osećao nesnosan smrad.

- Žena je boravila svakodnevno, a sa njom je bio i jedan muškarac, koji se od pre određenog vremena više nije pojavljivao. Juče smo videli kako forenzičari u kesama iznose ostatke kostiju. Ovu kuću prošle godine je zahvatio požar i bila je potpuno nesulovna za život, ali i pored toga ta žena je tu boravila - kaže Vela Jagodić koja živi u neposrednoj blizini.

Nakon obdukcija biće poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženim, jer zbog stanja u kom se skelet nalazio to nije bilo moguće utvrditi na licu mesta.

Video: Snimak stana u Vranju gde je nađen leš, širi se nesnosan smrad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima