≫ 

Manijak (62) pipkao devojčice na igralištu u Nišu, odale ga kamere: Deca prilazila da se poigraju sa psom

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Ivan Marković saopštio je da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje tužiocu

  • 18

Video: Komšinica uhapšenog pedofila iz Niša: Moje ćerke su išle kod njega! Možda mu se pomračila svest!

Niška policija uhapsila je S.N. (62) iz ovog grada zbog sumnje da je 18. septembra na dečjem igralištu u Naserovoj ulici u Nišu dodirivao dve devojčice po polnim organima. Maloletnice su se požalile roditeljima na manijaka koji je identifikovan zahvaljujući snimku nadzornih kamera. Ukoliko bude osuđen preti mu kazna zatvora od šest meseci pa do pet godina, koliko je predviđeno za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji za koje se sumnjiči.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Ivan Marković saopštio je da je S.N. određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje tužiocu.

- Osumnjičeni se tereti za dva krivična dela nedozvoljenih polnih radnji iz člana 182. stav 2 u vezi člana 180. stav 1 Krivičnog zakonika učinjenog na štetu osmogodišnje D.T. i V.J. stare sedam godina – rekao je Marković.

Kako saznajemo, S.N. , koji živi u blizini dečjeg igrališta, često je šetao psa i tako je stupao u kontakt sa decom.

- Deca su prilazila da bi se poigrala sa psom, on bi ih milovao najpre bezazleno, a zatim bi ih dodirivao po intimnim delovima tela. To je trajalo izvesno vreme, ne isključuje se mogućnost da ima više oštećenih ali za sada su prijavljena samo ova dva slučaja – navode naši sagovornici upoznati sa ovim događajem.

Otac osmogodišnje žrtve S.N. , koji nije želeo da mu se pominje ime, kaže da dvadeset godina živi u ovom delu grada, te da nikada nije strahovao za bezbednost dece, jer je ovo miran kraj Niša.

- Strašno, šta da kažem, dete mi se igralo iza zgrade, napamet mi nije palo da bi moglo nešto da joj se desi. Otkrili smo ga zahvaljujući snimku sa nadzornih kamera, ne mogu ni da pričam šta sam video. Nisam znao o kome se radi ali ga je jedna žena prepoznala sa video zapisa, pa sam ga prijavio policiji. Ne znam šta bi bilo da sam ga ja zatekao – kazao je ovaj čovek.

S.N. živi u stambenoj zgradi na samo par stotina metara od dečjeg igrališta. Njegove komšinice u neverici su nakon vesti o hapšenju a još više zbog saznanja za šta se sumnjiči.

- Poreklom je sa Kosova ali ovde sa ženom živi trideset godina, divni su ljudi. Nemaju dece, moja su odrasla kod njih, nikad se nisu požalila na njega. To je čovek koji je uvek i svima bio na raspolaganju, sećam se jedne situacije kada je moj suprug bio sprečen, usred noći je mene i moje dete odvezao u bolnicu jer je imalo napad slepog creva. On nam je predsednik kućnog saveta, sređuje zgradu, razvodi struju, kreči... Ma jednom rečju divan čovek... Njegova supruga me je pozvala i kazala da su ga odveli, strašno se potresla – priča Snežana Kostadinović. Kaže da doduše S.N. voli da popije a da onda postaje problematičan.

- Kad je pod uticajem alkohola ume da bude svadljiv i agresivan, ali kada je trezan, to je da ga na ranu priviješ – ističe komšinica S.N.

Sa njom se slaže i Snežana Tomašević, kojoj je kako tvrdi, uhapšeni više puta pomogao.

- Na njega čovek zaista može da se osloni, moju majku od 81 godinu u dva, tri ujutro vozio je u Hitnu pomoć. Mnogo sam se iznenadila, majka sam dve devojke, on je u mojoj kući boravio godinama i moja su deca odlazila kod njega, nikada im nije uputio nijednu ružnu reč. Ne poznajem ga kao takvom, to što ima problem sa alkoholom je dovelo do toga, možda je imao neko trenuno pomračenje svesti – zaključuje susetka uhapšenog Nišlije.

Kako saznajemo, S.N. je osuđivan zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija. Njegove komšinice kažu da znaju za događaj zbog kojeg je procesuiran.

- Bio je na prozoru, pijan, neka su ga deca provocirala, posvađali su se a onda su ga zasuli kamenjem i svime što im je došlo pod ruku. Koliko znam, on im je tada zapretio nekom bombom, samo da ih uplaši, a oni su ga prijavili i zato je osuđen – objašnjavaju stanarke zgrade u kojoj živi S.N.

Video: Gordana je komšinica manijaka iz Niša koji je pipkao devojčice: Poveravala mu je svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oooo

    22. septembar 2021 | 17:02

    Predajte ga očevima devojcica da ga oni malo pipkaju...

  • 1111

    22. septembar 2021 | 16:45

    mesopotamiski zakon odseci mu ruku kojom je pipao decu

  • Jjanko

    22. septembar 2021 | 17:13

    Gde ste bre nasli ove babe koja ga brane pricaju i da ga poznaju godinama i da je covek za primer alo bre pa mi smo narod 90%,cas izuzecima, za kolektivno lecenje... Ja tu zivim i ne lazite, devojcice je u hodniku zgrade sacekao, drugari je ispratili do ulaza u zgradu, istog tog dedu su dva dana pre toga deca jurila u parku Cair kada je neka devojcice pocela da vrsti, prijavili i tada policiji... Kojih bre par meseci kazne tome ruke do ramena da se odseku za primer svima, a gospoda koja ga puste, kao neuracunljivog pa puste svoju decu sa njim.. Nama je zakon u drzavi nula, ma kakva nula ispod svakog proseka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA