≫ 

Mladić ugurao devojku u auto, zaključao je, pa krenuo iz Beograda ka Kruševcu: Uhapšen je u Jagodini

On je na saslušanju delimično priznao izvršenje krivičnih dela prinuda i protivpravno lišenje slobode, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor

  • 0
Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je Beograđanin Č. N. (30) zbog sumnje da je juče popodne u ulici Vojislava Ilića oteo svoju devojku M. A. (31), zaključao je u kolima i uputio se ka Kruševcu dok je ona zahtevala da je pusti.

Međutim, u saradnji dežurnog zamenika Prvog OJT-a u Beogradu sa policijskim službenicima PS Zvezdara i policijskim službenicima PU Jagodina, izvršena je opservacija kretanja vozila kojim je upravljao osumnjičeni, nakon čega je on uhapšen u Jagodini, a danas je priveden na saslušanje u beogradsko tužilaštvo.

On je na saslušanju delimično priznao izvršenje krivičnih dela prinuda i protivpravno lišenje slobode, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor.

Pritvor je predložen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela i da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Č. N. se tereti da je u utorak oko 15.45 sati u Ulici Vojislava Ilića, u blizini tržnog centra, nakon verbalne rasprave sa M. A., upotrebom fizičke snage, devojku nasilno ugurao u svoje vozilo na mesto suvozača, protivno njenoj volji zaključao vrata vozila sprečavajući je da izađe, nakon čega je startovao vozilo i krenuo ka Kruševcu, dok je oštećena svo vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz vozila.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će u svojstvu svedoka ispitati oštećenu M. A. i svedoke koji su očevici krivičnopravnog događaja, eventualno narediti vršenje potrebnih veštačenja i preduzeti druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba.

Video: Majka sprečila otmicu petogodišnjeg dečaka: Muškarac usred dana uvlačio dete u automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA