Zaustavljeni vozači sa više od 2 promila alkohola: Jedan izazvao nesreću, drugi vozio kamion sa prikolicom

Vozači su zaustavljeni u Paraćinu i Čačku

  • 0
Voznja, vozac, pivo, pijani vozac Foto: Shutterstock

Saobraćajci u Paraćinu i Čačku zaustavili su dvojicu vozača koji su vozili pod desjtvom alkohola. Policija u Paraćinu zadržala 37- godišnjeg vozača automobila "mazda", iz ovog grada koji je vozio sa 2,07 promila alkohola u organizmu i sudario se sa vozilom "fiat" kojim je upravljao 20-godišnji mladić, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

"U ovoj nezgodi vozač ''mazde'' je lakše povređen, a utvrđeno je da je vozio iako mu je vozačka dozvola ranije oduzeta", navodi se u saopštenju.

Policija navodi da je vozaču određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete prkršajne prijave iz Zakona o bezbednosti sbaobraćaja.

Takođe, saobraćajna policija u Čačku zaustavila je i 61-godišnjeg vozača kamiona sa prikolicom kome je alkotestiranjem utvrđeno da ima 2,71 promila alkohola u organizmu, saopšteno je danas.

Kako se navodi, on je zaustavljen na putu Preljina - Kraljevo prilikom redovne kontrole.

Njemu je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA