≫ 

Otkazano pripremno ročište Miki Aleksiću: Došao sa ženom, ispred suda transparent "Verujemo Mileni Radulović"

Pripremno ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 28. oktobar zbog izostanka njegovog branioca Zorana Jakovljevića

  • 13
Mika Aleksić Foto: ATA Images

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić bio je danas u Palati pravde gde je danas u Višem sudu u Beogradu trebalo da se održi ročište pred suđenje povodom optužbi za više silovanja i polno uznemiravanje polaznica njegove škole.

Aleksić je došao u pratnji supruge i još jedne žene.

On je došao iz kućnog pritvora, pošto mu je 10. septembra Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Ispred suda dve žene i jedan muškarac razvili su transparent "Verujemo Mileni Radulović", glumici koja ga je prva prijavila za silovanje u januaru ove godine.

Ročište je međutim odloženo, jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević obavestio sud da je pozitivan na virus covid 19 i da ne može da dođe, rečeno je Tanjugu u Višem sudu.

U sud su međutim stigli advokati, punomoćnici oštećenih glumica.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru.

Video: Dačić o slučaju Aleksić: Poštovanje za hrabre glumice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dok..

    1. oktobar 2021 | 13:16

    MI ne verujemo da je uspeo da siluje u kancelariji do učionice BEZ VRATA, ZA VREME NASTAVE...jer to jednostavno nije moguće... i baš bi se mala zmija vratila na ponovno maltretiranje sedam puta, usput dovukavši i mlađu sestru u školicu.

  • tuga

    1. oktobar 2021 | 12:16

    Jadan čovek, osam meseci pritvora. Tuga.

  • Biki

    1. oktobar 2021 | 13:02

    Samo da istina izadje na videlo.Ni na cijoj strani nisam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA