Napadnut Milan Lađević

Kako kaže, detalje napada je prijavio nadležnim organima

  • 3
Milan Lađević Printskrin: TV Pink

Glavni urednik novina Srpski telegraf, Milan Lađević, napadnut je u centru Beograda, nakon čega su mu, kako kaže, upućene pretnje smrću.

- Dok sam čekao zeleno svetlo na semaforu, sa druge strane ulice, na crveno je krenula nepoznata muška osoba i išao je pravo na mene. Udario me ramenom u rame i izgovorio "Ubiću te"! Kad sam se okrenuo da ga pitam, "imaš li ti neki problem sa mnom", on se samo blago okrenuo, preteći me pogledao i udaljio se ka Kosovskoj ulici - kaže Lađević.

- Detalje napada sam odmah prijavio nadležnim državnim organima i očekujem njihovu brzu reakciju, s obzirom na to da smo u poslednje vreme pisali o raznim mafijaškim grupama, korupmiranim funkcionerima, ali i o mnogim drugim kriminalnim radnjama zabrinut sam ne samo za svoju bezbednost, već i bezbednost porodice, jer ga je muškarac napao ne samo ispred radnog mesta, već i u kraju gde živi - dodaje Lađević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GE

    1. oktobar 2021 | 12:59

    Koji li su dokazi u ovom slučaju,iskaz i .... ?

  • Kibo

    1. oktobar 2021 | 14:29

    Mali se previse uzdigao,ocigledno...njega je ako se ne varam samarao i Mrka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA