Detalji jezive saobraćajke na Konjarniku: Delovi tela i automobila bili su na sve strane

Navodi se da je K. J. koja se nalazila na zadnjem sedištu automobila je od siline udara izletela na kolovoz, a M. S. na trotoar

  • 2
Nesreća konjarnik Printskrin: RTS.rs

M. S. (28) i K. J. (31) nastradali su rano jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Konjarniku kod okretnice autobusa 17 i 31. Do nesreće je došlo kada je P. S. (28), vozač "golfa 6" velikom brzinom udario pravo u banderu.

Vozač u stravičnoj nesreći nije povređen, a utvrđeno je da je u tom trenutku imao 0,59 promila alkohola u krvi zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Do tragedije je došlo pošto je vozač pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom izleteo sa saobraćajnice i udario u banderu na trotoaru u blizini okretnice autobusa 17 i 31.

Kako Blic nezvanično javlja, prema prvim procenama, vozač je išao brže čak i od 150 kilometara na sat, a od siline udara M. S, koji je sedeo na mestu suvozača, i K. J, koja je sedela na zadnjem sedištu, izleteli su iz vozila i poginuli na licu mesta.

Cela desna strana automobila je smrskana, a kako kažu očevidci, delovi tela i vozila razleteli su se čak 20 metara od mesta nesreće.

Navodi se da je K. J. koja se nalazila na zadnjem sedištu automobila je od siline udara izletela na kolovoz, a M. S. na trotoar. Vozač je prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, ali je van životne opasnosti. Nakon što su stigle analize krvi koje su potvrdile da je vozač imao alkohola u krvi njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Takođe, navodeno je da su vozač P. S. i suvozač M. S. braća od strica sa Zvezdare.

- Vozaču je uzeta krv na analizu i zvrđeno je da je imao 0,59 promila alkohola - kaže izvor.

Prizor nakon nesreće je bio jeziv.

- U trenutku se začuo stravičan udarac. Kad sam izletela na ulicu nisam mogla da verujem šta vidim. Delovi tela i automobila bili su na sve strane. U prvi mah sam pomislila da je automobil udario nekog pešaka - priča radnica obližnjeg kioska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    3. oktobar 2021 | 07:04

    Srbija ima puno ludaka na putevima,gradjani vodite racuna sa kim sedate u kola, ne dozvoljavajte deci da se voze sa osobama koja su sklona alkoholu , dregama i brzim voznjama,ne vredi posle plakati i zapomagati.

  • Miško

    3. oktobar 2021 | 00:13

    Prvo, tu nije mogao da razvije 150 na sat, a drugo, da je išao 150, zaustavio bi se bar 100 metara od mesta udara u banderu i potom u betonske kocke... Za ovakav karambol dovoljno je i 100 km...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA