≫ 

Saslušano 10 osoba zbog ubijenih Đokića, poznato da li su prošli poligraf: Čekaju se nalazi obdukcije

Niko od građana koji žive u ataru sela Moravac i Tešice nije čuo pucnjavu.

  • 27
Porodica Đokić mesto zločina uviđaj policija spaljeni automobil Foto: D.K., Privatna arhiva

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubistvo Đokića, stravičnog zločina u Aleksincu, prošlo je poligraf, javlja Pink.

U rasvetljavanje ubistva su uključeni svi policijski resursi, dodajući da se očekuje hapšenje ubica, dodajući da će danas će biti obavljena obdukcija, pa će se saznati uzrok smrti.

Juče je obavljeno veštačenje zapaljenog automobila i pronađen je jedan dokaz. Izvršioci su dobro poznavali teren i kretali su se u okolini kako bi uradili logistiku.

- Saslušano je desetak osoba, svi su prošli poligraf. Niko od građana koji žive u ataru sela Moravac i Tešice nije čuo pucnjavu. Videćemo šta će obdukcija pokazati. Pretpostavlja se da su ubice dobro natopile tela pre nego su ih zapalili, toliko goriva nije mogao samo jedan čovek da ponese - rekao je novinar Pink, Mladen Mijatović.

Video: Ovde je pronađen automobil porodice Đokić: Ovako izgleda spaljeno vozilo koje je policija našla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobbelaar

    4. oktobar 2021 | 09:23

    Ovakav zločin mogla je da uradi samo totalno bezdušna osoba, ili više njih, što je verovatnije. Međutim, pre ili kasnije pojaviće se neki svedok, jer čisto sumnjam da će kod ubice/a proraditi griža savesti!? Zločin jeste detaljno isplaniran, vidi se da je svaki korak dobro osmišljen, ali nešta su ipak morali da previde!? Nadam se što bržem hapšenju jer ovakvi monstrumi treba da su u što dubljoj tamnici! Takođe, naše zakonodavstvo bi za ovakve slučajeve moralo da predvidi posebno rigorozne kazne!

  • Milan

    4. oktobar 2021 | 09:33

    Treba uvesti smrtnu kaznu. Teško je vjerovati da je neko u stanju ubiti čelu porodicu. To su monstrum koje treba osuditi na doživotnu robiju ili ih streljati na javnom mestu. Kod naše policije se sve svodi na poligraf.

  • Una

    4. oktobar 2021 | 09:41

    Kako niko nije primetio dim koji se dizao prema nebu. I noću se ljudi kreću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA