≫ 

U kontejneru za odnošenje smeća, u okviru leskovačkog zatvora, nađen okvir pištolja

Iz UIKS tvrde da ništa nedozvoljeno nije pronađeno ni u jednoj kanti koju koriste osuđenici

  • 0
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

U kontejneru za odnošenje smeća, koji se nalazi u okviru prostora koji pripada Okružnom zatvoru u Leskovcu pronađena je futrola sa praznim okvirom za pištolj, saznaje Telegraf.rs.

Kako nam je rečeno u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, sprovode se radnje na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

- U kontejneru za odnošenje smeća koji se nalazi u okviru prostora koji pripada Okružnom zatvora u Leskovcu pronađena je futrola sa praznim okvirom za pištolj. Kontejner je udaljen i od paviljona zatvorenog odeljenja i od službenih prostorija, tako da nisu tačni navodi pojedinih medija da je futrola nađena u kanti za smeće koje koriste osuđenici, niti je otkrivena u zatvorenom odeljenju. Zavod je u skladu sa zakonom obavestio nadležnu Policijsku upravu i u ovom trenutku se sprovode radnje na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja - rečeno je za Telegraf.rs u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA