≫ 

"Želim da pitam da li se kaje": Ispovest majke muškarca iz Zablaća koji je brutalno prebio ženu

Goran V. vraćen je u pritvorsku jedinicu u zatvoru u Čačku, a pritvor mu je produžen za 30 dana

  • 0
Nasilje nad ženama, ženom, muž bije ženu, tuče Nasilje nad ženama / Foto ilustracija: Shutterstock

Psihijatrijsko veštačenje Gorana V. (31) iz Zablaće kod Čačka, koji je krajem avgusta brutalno pretukao suprugu N. V., završeno je u Specijalnoj zatvorskoj bolnici. On je tokom narednih dana da bude vraćen u pritvorsku jedinicu zatvora u Čačku, a pritvor mu je produžen za 30 dana.

Vučković je poslednjeg vikenda avgusta svoju suprugu pretukao motkom sa ekserom i tom prilikom joj otkinuo uvo, polomio rebrai naneo podlive po celom telu. N. V. Prema rečima njenih roditelja, pronašli su je polumrtvu. Ona trenutno sa njihovo četvoro dece boravi kod svoje majke.

- Saznala sam da je završeno Goranovo veštačenje i da će morati da se leči zbog ovoga što je uradio svojoj supruzi. Kažu mi da će ga uskoro dovesti u zatvor u Čačak. Ja nameravam da idem kod sudije da tražim odobrenje da ga vidim. Gorana samo želim da pogledam u oči i pitam da li se kaje - kaže za Blic Goranova majka Stoja V. iz Zablaće kod Čačka.

Njena snaha N. V. je, nakon što ju je Goran satima zlostavljao završila u bolnici i nekoliko dana je bila u kritičnom stanju. O njihovo četvoro dece brigu je vodila majka nasilnika.

- Deca su sa mojom snahom. Nakon svega što se dogodilo ona više nije dolazila kod nas. Čula sam se sa njom i rekla mi je da je dobro i da će doći po njene i dečje stvari. Pokušala sam da je zaštitim od Gorana, ali nisam mogla. Ovo nije bio prvi put. Ona je odlazila i vraćala mu se. Umeo je i mene da udari... Moje je dete i ne mogu da ga se odreknem. Sramota me je šta je sve uradio. Imam Gorana i sina koji je invalid - tvrdi Stoja koja je i sama godinama trpela zlostavljanje od strane svog supruga.

Mislila da Goran neće krenuti očevim stopama

Stoja je mislila da njen sin neće krenuti očevim stopama.

- Moj muž me je tukao dok smo bili u braku. Goran je upravo bio taj koji me je branio od njega. Zato sam mislila da nikada neće podići ruku na svoju suprugu. Međutim, s godinama je bio sve gori - kaže Stoja.

Ona tvrdi da ga je njena snaha prijavljivala policiji, da je čak sa decom odlazila u Sigurnu kuću, ali mu se uvek vraćala jer je on obećavao da će se promeniti, ali i zbog dece.

Video: Uznemirujuća ispovest Ane iz Pančeva: Šest godina nisam imala hrabrosti da progovorim o nasilju

Goran je imao zabranu prilaska N. V., ali su živeli u istoj kući.

O svemu što joj se dogodilo i šta je preživela N. V. nije želela mnogo da govori.

- Dobro sam. Deca su sa mnom kod mojih roditelja. U ovom trenutku mi je samo bitno da sam uz njih... Nisam još spremna da govorim o tome šta sam preživela - rekla je pre mesec dana N. V.

Tražio da prenesu poruku

Kako piše spomenuti medij, Goran V. je zatražio od sudije da prenese njegovoj supruzi N. V. da mu je žao i krivo zbog svega što joj je uradio i da se kaje.

- Koliko sam razumela snahu ona se nije čula sa Goranom već su joj preneli njegove reči - kaže Stoja.

N. V. je pre mesec dana izašla iz bolnice u kojoj je bila nakon brutalnog premlaćivanja. Nesrećnu ženu su kobne noći pronašli kako leži kraj puta, a meštani su kasnije za medije rekli da je izgledala kao da su je životinje napale, koliko je rana imala po celom telu.

Čim je N. V. izašla iz bolnice, njen otac je otišao u kuću u Zablaću, gde je žena do tada živela sa Goranom i uzeo bebu o kojoj se starala Goranova majka. Nakon hapšenja nasilnika brigu o deci preuzela je njegova majka. Nekoliko dana kasnije troje dece odveli su roditelji N. V.

- Moja ćerka je obećala da se neće vraćati nasilniku kad izađe iz bolnice. Govorila sam i pre da nije za nju, ali znate već kako to ide. Ona je školovana i ima svoj posao. Deca i ona će imati gde i od čega da žive - rekla je Slađana, majka N. V.

Meštani Zablaće već skoro mesec i po dana u šoku su zbog svega što se dogodilo N. V.

- Iskreno se nadam da se ovoga puta neće izvući. Da će bar jednu deceniju biti na robiji. Njegova majka je jedna divna žena. Supruga mu je toliko puta praštala za maltretiranje, ali mislim da je sada odučila da stavi tačku na takav život. Nako što je izašla iz bolnice nismo je videli u kući Vučkovića - kaže meštanka sela Zablaće.

Video: U ovoj kući je pijani muškarac ubio ženu golim rukama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA