≫ 

Dva napada bombom za 2 dana kod Apatina: Domaćini zatekli popucala stakla i gelere

Meštani su u šoku i neverici, kažu da ne pamte da se u ovom selu nadomak Apatina dogodilo ovako nešto

  • 3
Prigrevica, bomba Printskrin: Youtube/Radio-televizija Vojvodine

U dvorište porodice Predadović u Svilojevu kod Apatina bačena je bomba pre dva dana, a sinoć su nepoznati počinioci bacili bombu na kuću Nikolića iz Prigrevice.

Policija za njima intenzivno traga,  a kada se incident desio, ukućani su spavali i na sreću nema povređenih. Šteta će biti procenjena, prenosi RTV.

Prema rečima Bogoljuba Nikolića, vulkanizera na čiju je kuću bomba bačena, supruga i on su oko tri sata ujutru čuli snažan prasak u drugom delu kuće gde su spavali, a u čijem je sklopu i vulkanizerska radnja, nisu obraćali pažnju, jer su mislili da je nevreme praćeno snažnim vetrom nešto srušilo u dvorištu.

Jutros, kada su videli razlupane prozore, gelere po spoljnjem zidu kuće i prostoriju punu stakla, shvatili šta se dogodilo i pozvali su policiju.

Kuća Nikolića pokrivena je videonadzorom stoga se očekuje da će biti moguće ući u trag počiniocima.

Ovo je drugi bombaški atak i to za samo dva dana u opštini Apatin, a na meti je opet kuća preduzetnika, budući da Nikolići imaju vulkanizersku radnju uz domaćinstvo, dok je pre dva dana bomba kašikara bačena kuću Preradovića u Svilojevu koji imaju mlekaru. Meštani Prigrevice su u šoku i neverici, kažu da ne pamte da se u ovom selu nadomak Apatina dogodio ovakav bombaški napad.

Pre samo dva dana bomba je bačena u dvorište porodice Preradović u Svilojevu, koja u sklopu kuće ima Eko – mlekaru. Kako smo saznali, policija ubrzano radi na rasvetljavanju slučaja i da li su povezani, kao i motivima krivičnog dela u Prigrevici i Svilojevu.

Video: Na kuću u Železniku bačena bomba, kamere snimile napadača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milko

    7. oktobar 2021 | 21:51

    Idemo Apatine neka se čuje za tebe

  • apatinac

    7. oktobar 2021 | 23:50

    Lokalni reketaši opominju to svi znaju ko su. Jadan narod. Svi znamo ko su al nece niko javno da kaze ime!!! Takav smo narod!!! Mlekarima su kindapovali sinove dok nisu dobili 50 000 evra. Lokalna mafija!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA