≫ 

I Rebić pozvan na saslušanje zbog Jovanjice i prisluškivanja

Rebić je nedavno nazvao besmislenim tvrdnje Predraga Koluvije

  • 6
Vladimir Rebić Printskrin: TV Prva

Sektor unutrašnje kontrole MUP-a pozvao je na saslušanje direktora policije Vladimira Rebića, bivšeg načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića i inspektora Dušana Mitića, potvrđeno je Tanjugu.

Prethodno je Tanjugu rečeno da je u toku opsežna istraga sektora unutrašnje kontrole u Ministarstvu unutrašnjih poslova po pitanju slučaja "Jovanjica" i nelegalnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milenković, Mitić i nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, kako su prenele Večernje novosti, odbili su da budu ispitani na poligrafu.

Rebić je nedavno nazvao besmislenim tvrdnje Predraga Koluvije, koji je izjavio da ga mu je šef odseka Četvrtog odeljenja za borbu protiv droge Dušan Mitić ponudio da, u zamenu za slobodu, optuži Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, kao i Zvonka Veselinovića, za "slučaj Jovanjica."

Rebić je ponovio da je utvrđeno da se odvijalo nelegalno prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića, ali da on u vreme kada se to događalo, nije imao nikakva saznanja.

Video: Nebojša Stefanović se izjasnio o aferi Jovanjica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    8. oktobar 2021 | 17:05

    Ovo onaj sto mu se vozikaju sa tablicama, a pojma nema?!

  • Manjača

    8. oktobar 2021 | 16:30

    Kakva država majko moja

  • Mihailović

    8. oktobar 2021 | 16:01

    Treba očistiti policiju, Rebić je na TV branio dva policajca i rekao da su prošli poligraf,a na poligrafu nisu ni bili jer su ga odbili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA