≫ 

Zastrašujući snimak prebijanja mladića u Kragujevcu: Pao je na beton, on nastavio da ga šutira

Policija u Kragujevcu nije se oglašavala povodom ovog događaja

  • 49

Snimak prebijanja mladića u strogom centru Kragujevca, objavila je redakcija Ucentar. Kako Telegraf.rs saznaje u MUP-u, oštećeni nije prijavio slučaj policiji niti se obratio zdravstvenim ustanovama, a policija radi na rasvetljavanju.

Kako navode, napad se dogodio 24. septembra u večernjim satima u prolazu kod jedne poslastičarnice.

Na snimku se vidi kako trojica napadača presreću momka u prolazu. Jedan od njih je počeo da ga udara, mladić je pao na zemlju, a napadač nastavlja da ga šutira. Za to vreme druga dvojica odvraćaju još najmanje dvojicu mladića koji su bili sa napadnutim mladićem, da mu priđe i eventualno pomogne.

Sve to vreme nasilnik tuče i šutira nesrećnog mladića u glavu. Sve to traje oko tridesetak sekundi zadajući mu pritom veliki broj udaraca. Na kraju beže sa mesta tuče. U jednom trenutku je prošao i automobil što ih nije zaustavilo.

Kako su iz kragujevačke policije rekli za Telegraf.rs, radi se na rasvetljavanju i identifikovanju svih lica koja su učestvovala u ovom događaju. Kako su nam potvrdili, prijava o tuči jeste od 24. septembra, ali oštećeni, navode, nije prijavio ništa PU Kragujevac niti se javio zdravstvenim ustanovama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    10. oktobar 2021 | 18:35

    Postoji pravilo u tuči kad čovek padne supanik ga vise ne dira. Ovo ne nego krvnički tek nastaje šutiranje do smrti. Ovog sto je šutirao čoveka 5 godina. A ove njegove okolo po 1 godinu da rade negde na izgradnji autoputa i povremeno bič oko ušiju.

  • Oficir

    10. oktobar 2021 | 19:01

    Imam 50god i mnogo toga sam prosao, pogotovo u svojim 20tim.. U moje doba ako sa nekim moras na ovaj nacin nesto da resis onda to resavas sam sa njim i kada ga oboris onda prekidas... .. . A sada ovi sadasnji hrabri momci prvo sa ledja udaraju da obore ili njih par na jednoga navaka i biju dok ne unakaze....kao sto nam je u svemu urusen sistem vrednosti tako i u najosnovnijim moralnim normama., tako "smo" birali. Nije to islo u vojsku da nauci neke osnovne moralne kodekse ponasanja.

  • Geras

    10. oktobar 2021 | 17:15

    Pa sta sad jel imate snimak... Jel nešto sporno... Uhvatite huligane pred sud... Pokušaj ubistva... I Cao... U zatvor bagru... Ne nego mi sad treba da gledamo snimak i da vicemo ja grozno... Jao za osudu... Nema zakona... Nema države... I to je to... Dovidjenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA