≫ 

Žena stradala u nesreći u Sremskoj Mitrovici: Udarilo je vozilo JP "Komunalije"

Preminula je na licu mesta

  • 0
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo, saobraćajna nesreća, auto, put, udes, sudar Foto ilustracija: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 08.30 dogodila u Sremskoj Mitrovici, poginula je žena.

Žena je preminula nakon što ju je udario kamion JP "Komunalije", koje se, kretalo minimalnom brzinom od 5 do 10 kilometara.

- Prilikom obavljanja redovnih radnih zadataka JP Komunalije u naselju Matije Huđ, desio se nemili događaj sa smrnitm ishodom. Kamion za odvoz i deponovanje otpada imao je kontakt sa ženskom osobom koja je gurala ili vozila bicikl. Vozilo je krenulo sa mesta utovara otpada i pri minimalnoj brzini od nekin 5 do 10 kilometara imalo kontakt prednjom stranom vozila sa osobom. Ona je biciklom prošla ispred prednje strane. Uviđaj je u toku. Izražavamo saučešće porodici. Biće pokrenut disciplinski postupak - rekao je za Telegraf.rs Radoslav Jevremović, dirktor JKP Komunalija Sremska Mitrovica.

Policija u Sremskoj Mitrovici privela je vozača kamiona D. D. (48), zbog postojanja osnova sumnje da je usmrtio ženu, prenosi Tanjug.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA