≫ 

Policija kopa, traže se dokazi, da li ovde ima novca? Kuća Gorana Džonića pod opsadom

Policija je nakon pretrage dvorišta odvela suprugu Gorana Džonića

  • 23

Kuća Gorana Džonića danas je pod policijskom opsadom. Nakon pretrage dvorišta i njiva iza kuće, policija je odvela Džonićevu suprugu Suzanu, a potom je u fokus ponovo došao voćnjak u kom je policija pronašla raskopanu zemlju.

Upravo na tom mestu je, kako se sumnja, policija pronašla deo novca.

Nakon pretrage dvorišta i odvođenja Džonićeve supruge, pripadnici Odeljenja kriminalističke policije vratili su se u voćnjak koji se nalazi iza kuće koju je Džonić kupio sinu, ovog puta sa lopatama, u potrazi za dodatnim tragom.

Podsećamo, iza kuće koju je Goran kupio sinu koji je vojno lice, nalazi se deo koji je zarastao u šiblje, a u njemu raskopana zemlja obeležena policijskom trakom, gde se sumnja da je bio sakriven novac.

Dok prednji deo kuće gleda ka glavnoj ulici, zadnji deo, od oko 10 ari, gleda prema njivama i nalazi se uz put kojim je ubica verovatno vodio Đokiće da im presudi. U pitanju je nepristupačna i zarasla teritorija, koja sa nalazi na takvoj poziciji da niko ne bi mogao da primeti šta se dešava.

Misleći da će uspeti da zavara trag policiji, osumnjičeni Džonić je nakon zločina, kako se sumnja, deo svog plena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim delom novca platio je dug i veruje se da ga je upravo taj postupak odao, čime je svetlo sumnje palo na njega.

Podsetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski, Đokić i Džonić braća. Nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić. Osumnjičeni Džonić inače ima dvoje dece i u svom kraju je važio za prekog čoveka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    22. oktobar 2021 | 14:34

    Sve drugo mogu da razumem, I ubistvo iz osvete i u afektu i u pijanstvu ali da nekoga ubijes zbog para - zbog takvih bih stvarno vratio smrtnu kaznu.

  • Sale

    22. oktobar 2021 | 14:23

    Kakva kuca i kapija koliko je njih ovaj ubio I pokrao boga pitaj

  • Keti

    22. oktobar 2021 | 14:53

    A sta je sa dedom koji je nestao u tom selu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA