≫ 

Uhapšena dvojka zbog prometa droga: Zaplenjeno 1,2 kg amfetamina i 924 tableta

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu

  • 0
Droga kokain belo cocaine

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu su u dve zajedničke akcije uhapsili dve osobe zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i prodavali opojne droge, a zaplenjeno je više od 1,2 kilograma amfetamina i 924 tablete ekstazija.

Uhapšeni su P. Č. (36) i M. K. (43), zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Policija je u kući P.Č. u Futogu pronašla 221 gram praha za koji se sumnja da je amfetamin, 325 tableta i digitalnu vagicu.

U stanu koji koristi osumnjičena M. K. u Novom Sadu pronađeno je 995,5 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, 599 tableta i digitalna vagica.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Video: Pripadnici SBPOK-a i UKP-a uhapsili su devet osoba i zaplenili oko 6 kg amfetamina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA