≫ 

Snimak hapšenja kriminalne grupe u Obrenovcu koja je dilovala heroin: "Dole! Lezi dole!"

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, PS Obrenovac i Policijske brigade uhapsili su četiri osobe, članove kriminalne grupe iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni su vođa grupe A.V. (36), za koga se sumnja da se u dužem vremenskom periodu bavio prodajom droge, P. B. (40), M. T. (46) i U. J. (40) , saopštio je MUP.

Prilikom hapšenja, kod svakog osumnjičenog policija je pronašla po paketić heroina. Sumnja se da su M.T. i U.J. pronađeni heroin prethodno kupili od A.V.

Pregledom automobila koji koristi P.B. pronađeno je još 76 paketića heroina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Protiv četrdesetosmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Sumnja se

da je od A. V. kupio manju količinu heroina.

Video: Policija zaustavila automobil i pronašla i te kakvu količinu droge sakrivenu u specijalnim bunkerima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonsi

    29. oktobar 2021 | 15:27

    brzo ce napolje.doticni je hapsen 10 puta ima 50 prijava ceo grad zna da radi sa dopom tako da nista novo,a sad ce vulin kao obracun sa dilerima,sapunica

  • Mixx

    29. oktobar 2021 | 13:12

    Jok, vikace lezi gore😅

  • Vlada

    29. oktobar 2021 | 15:43

    Hapsi dilere i ne puštaj napolje 30 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA