≫ 

Uhapšena dvojica razbojnika u Novom Sadu: Vazdušnim pištoljem i nožem opljačkali ljude

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 0
kasirka, market, prodavnica, prodavačica, lopov, kriminalac, pljačke, pištolj Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. D. (40) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela razbojništvo i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i B. M. (32) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je N.D., prošle nedelje, na ulici, zapretio vazdušnim pištoljem tridesettrogodišnjem Novosađaninu i otrgao mu sa ramena torbicu sa novcem i dokumentima, dok se za B.M. sumnja da je juče, maskiran i uz pretnju nožem, on oduzeo dnevni pazar od radnice jedne apoteke u Bačkoj Palanci, saopštila je PU Novi Sad.

Pretresom stana osumnjičenog N.D., policija je pronašla pištolj koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog dela, dok je B.M. identifikovan istog dana i uhapšen.

U stanu N. D. pronađeno je, takođe, oko 140 grama amfetamina, 15 grama marihuane i tri digitalne vage.

N. D. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu. B.M. je takođe određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.

Video: Oružana pljačka usred dana na prometnoj ulici: Prišli skockanim gostima kafića i uzeli im sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA