≫ 

Krvavi tragovi na mestu ranjavanja mladića (21) u Mirijevu: Neko mu je pucao u butine

Mladić je sa prostrelnim ranama obe natkolenice prebačen u Urgentni centar

  • 15

Na mestu noćašnjeg napada na mladića u Mirijevu vidljivi su tragovi krvi na stepeništu u blizini zgrade, ali i na trotoaru. Kako su ispričale komšije, čula su se četiri hica, a od pucnjave su prvo pomislili da neko baca petarde. Ispred zgrade, ali i unutra na više mesta vidljivi su tragove krvi koja je kapala sa povređenog mladića.

Posle napada, ubrzo je stigla i policija, ali i Hitna pomoć, koja je mladića prevezla u bolnicu. Komšije kažu da je alarm na automobilu mladića odjekivao ulicom bar pola sata. Sa policijom je, ispričali su svedoci, otišla i devojka koja je bila sa povređenim mladićem.

Dok su neke komšije govorile da treba očistiti tragove krvi, neke su se snebivale i rekle reporterima da im se i ne izlazi iz kuće zbog ovakvih scena.

- Ništa nisam čula, zaista. Jel ima mnogo krvi? Baš mi se ne gleda to, krv po stepeništu... - kazala nam je jedna gospođa koja priznaje da od jutros nije izašla iz stana.

Kako su ispričale komšije, mladić živi u zgradi sa ocem više od 10 godina i do sada nisu primetili da ima problema, ali kako su načuli, upucan je zbog poslova sa drogom.

Na licu mesta se vide tragovi hoda nesrećnog mladića, a sudeći po prizoru njemu su noge bile natopljene krvlju. Na mestu gde je lokva bila najveća, ali je očiščena, vrata nam je otvorio čovek srednjih godina koji je kazao da ne zna šta se dogodio.

Kako prenose mediji, ranjeni mladić u bolnici nije imao nameru da sarađuje sa policijom i pomogne im u hvatanju napadača.


Podsetimo, napada se desio u Beogradu noćas posle 3 sata.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, u 03.16, u Mirijevu je upucan mladić u Ulici matice srpske.

Sa prostrelnim ranama u obe natkolenice prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar.

Video: Ovako izgleda Konjarnik jutro nakon stravične pucnjave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas severa

    30. oktobar 2021 | 14:27

    Jer zna neko kako su prošla ona naša deca na takmicenju iz matematike?

  • V8

    30. oktobar 2021 | 14:02

    Znači opomena, čim u butine, smejurija, klinci se pucaju po nogama ne bi li bili poznati u svom kraju, i dospeli u žiži javnosti, gde ovo ide ni sam bog nezna...

  • ☝️

    30. oktobar 2021 | 14:02

    Zamerio se neko nisu cista posla sigurno.. niko nikom iz cista mira nece.. ovo mu je bila samo opomena.. ljudi moji gajis dete mučis se da ga podignes a izgubi zivot tako jeftino da je to strasno.. zalosno dokle smo dosli dogurali kao nacija smo beda.. a zivot ti je danas jesi sutra nisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA