≫ 

Detalji saobraćajke kod Kikinde: Umesto da bude u izolaciji zbog korone, vozio 5 ljudi u "jugu"

Jedini koji je prošao sa lakšim telesnim povredama bio je vozačev 15-godišnji sin

  • 0
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

M. P. (43) iz Ruskog Sela koji je jutros "jugom" učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su povređeni on i njegova dva maloletna sina, brat i snaha, juče je izašao iz bolnice u Kikindi, gde se lečio od virusa korona.

Umesto da ostane kod kuće u samoizolaciji, autom povezao još čak petoro članova porodice. U automobilu je bio ii njegov treći sin (15). Međutim, na izlazu iz Ruskog Sela, na putu prema Srpskoj Crnji, doživeli su saobraćajnu nezgodu kada je auto, iz zasad nepoznatih razloga, najpre udarilo u metalni stub, a onda sletelo s puta.

Tada je povređeno njih petoro i svi su zadobili teže povrede, sem tinejdžera od 15 godina. Vozač M. P. je zadobio teške telesne povrede glave opasne po život i iz kikindske Opšte bolnice prebačen je na lečenje u Novi Sad, u Klinički centar Vojvodine, pišu "Novosti".

- On ima i tešku povredu vratne kičme, grudnog koša, karlice i desne noge. Njegov mlađi dečak ima težak prelom desne potkolenice i povredu glave i nalazi se na Dečijoj klinici u Novom Sadu. Tamo je prebačen i stariji sin koji je zadobio povredu glave i nalazi se na opservaciji. Vozačev brat, R. P. (37), koji je bio na mestu suvozača, ima tešku povredu leve ruke i desne potkolenice, a njegova žena N. P. (36) težak prelom desne natkolenice i prelom desnog ramena. Njih dvoje iz bolnice u Kikindi, gde nema ortopeda tokom vikenda, upućeni su na lečenje u Zrenjanin, a odatle su poslati u Klinički centar u Novi Sad - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Šesti putnik iz "juga", petnaestogodišnjak, treči sin vozača M. P., jedini je doživeo lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći u kikindskoj bolnici pušten je na kućno lečenje.

Porodica od ranije poznata policiji

Svi povređeni su iz Ruskog Sela, iz porodice koja je od ranije poznata policiji, ali i javnosti po tome što je zadavala mnogo muke komšijama u tom mestu kod Kikinde.

Bespravno su se useljavali u prazne kuće koje imaju vlasnike.

Video: Saobraćajka nadomak Zlatibora: Šleper vuče auto koji se prevrnuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA