≫ 

Petoro uhapšeno zbog ubistva u Novom Sadu: Tukli mladića čim su stigli, presudili mu satarom

Sumnja se da su uhapšeni u napuštenom objektu na Limanu, udarali satarom, rukama i nogama tridesetčetvorogodišnjeg Beograđanina koji je, od zadobijenih povreda, preminuo

  • 28
Policijska traka, satara Foto: Telegraf

Novosadska policija, brzom i efikasnom akcijom, uhapsila je M. M. (41) iz Beograda, M. T. (44) i Z. D. (38) iz Novog Sada, zbog sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su njih troje, u subotu, u napuštenom objektu na Limanu, udarali satarom, rukama i nogama tridesetčetvorogodišnjeg Beograđanina koji je, od zadobijenih povreda, preminuo.

Zbog sumnje da su, sakrivši sataru, pomogli osumnjičenima posle izvršenog krivičnog dela, policija je uhapsila još dve osobe, Novosađanina P. T. (36) i državljanina Hrvatske M. T. (48).

Petoro osumnjičenih zadržano je u policiji do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom mtužiocu u Novom Sadu.

Video: Spektakularno hapšenje osumnjičenih za likvidaciju u Kaluđerici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    1. novembar 2021 | 18:13

    Sta inicijali.... Puno ime i prezime i slike njihove...Jbt.. Nekog uhvate sa 0,6 promila i citavu genezu familije mu prikazu...

  • brko

    1. novembar 2021 | 17:57

    To sto se desava krivo je pravosudje.Malo mita sudije malo advokatima i sve se svede na minimalnu kaznu.Dje je zakon bivše Juge? J..o ovu demokratiju.

  • Vladimir

    1. novembar 2021 | 17:12

    Nije mi jasno , da se ljudi ovako lako rese na ubistvo i time zauvek oproste od normalnog zivota .Dalje ostaje samo strah, teska robija,osveta,smrt.Mislim da u ovom , i tako kratkom zivotu , ima puno lepsih i interesantnijih stvari od gore navedenih.E sad , da li roditelji,mogu u startu promeniti profil deteta i iskjucit ovakve stvari, veliko je pitanje. Ranije smo vise vremena provodili sa decom i nije bilo ovoliko poremecenih umova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA