≫ 

Vulin o navodnoj pucnjavi na radnika EPS-a u Aranđelovcu: Informisan sam o incidentu

- Moramo prvo da vidimo da li je bilo pucanja ili ne rekao je Vulin

  • 3
MUP vatrogasci Aleksandar Vulin Evia Grčka Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Aleksandar Vulin, prokomentarisao je danas izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja je rekla da je na nedavno smenjenog predsednika Sindikata radnika EPS-a, Milana Đorđevića Đokina, pucano uoči protesta u Aranđelovcu.

- Pucanje na radnika EPS-a ne mogu da komentarišem dok se istraga ne zavrsi - rekao je Vulin, pa dodao:

- Moramo prvo da vidimo da li je bilo pucanja ili ne, informisan sam o incidentu, izlazimo u javnost kada dođemo do saznanja.

- Pucali su na vašeg dojučerašnjeg saborca, a neko je zabranio pripadnicima Uprave kriminalističke policije da izvrše uviđaj. Ko je izdao to naređenje, budući da znamo da se direktor Policije ne meša u svoj posao - rekla je Marinika Tepić.

Izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde prokomentarisao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić:

- Nisam čuo da je neko pokušao da ga upuca, nadležni organi moraju odmah da reaguju i to provere, osim ako nije još jedna u nizu njenih laži. Proverićemo to - rekao je Vučić.

Na pitanje da prokomentariše, takođe, njenu tvrdnju da postoji navodno prislušni centar u EPS-u koji je prisluškivao njegovog oca, Vučić je kazao da je iznenađen otkud to da se ona brine za njegovog oca pošto je, kako je rekao, izrekla mnogo laži o njegovoj porodici u prethodnom periodu.

- A sada rešila da brani mog oca? Pročitaću Tepićkino pismo kada budem imao vremena, pročitaću ga u avionu, siguran sam da je kvalitetno napisano. Moj posao je da reagujem na pristojan način, pošto su to uglavnom gluposti - dodao je.

Video: Vulin оbišaо pripadnike Interventne jedinice 92 kоji su patrоlirali ulicama Beоgrada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA