≫ 

Ruši se Džonićeva odbrana: Nije prepoznao braću Jojke, za koje je tvrdio da su saizvršioci

Prepoznao je samo treće lice, ali se ono ne uklapa u priču i iskaz koji je dao

  • 6
Goran Džonić, policijska stanica Niš Foto: Telegraf/Dragana Kocić

Tvrdnje Gorana Džonića, osumnjičenog da je u noći između 26. i 27. septembra ubio brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju, ponovo su pale u vodu. Na večerašnjem prepoznavanju navodnih saučesnika Džonić je izneo navode koji nisu potkrepili njegovu verziju zločina koji je užasnuo region.

Džonić je večeras iz pritvorske jedinice niškog Kazneno popravnog zavoda doveden u prostorije Policijske stanice Palilula gde je trebalo da prepozna braću K.M. i K.M. koje je optužio da su inspiratori i neposredni izvršioci zločina te njihovog prijatelja D.P. za kojeg je tvrdio da je upravljao vozilom korišćenim za zločin. Međutim, još jednom se pokazalo da je on ispleo mrežu laži u koju se sve više upliće.

- Između pet muškaraca, on je trebao da prepozna braću koju je optužio da su mu bili saučesnici. Jednog uopšte nije prepoznao a drugi, koga jeste, ne uklapa se u njegovu priču. Ovo iz razloga što radnje koje mu je pripisao, ne odgovaraju njegovoj verziji događaja. S obzirom na to da D.P. nije u zemlji, Džoniću je ponuđeno da ga prepozna sa fotografija ali to nije uspeo da učini – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Video: Ovo je put kojim se kretao Džonić od mesta ubistva do mesta gde je spalio automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA