≫ 

Da li vas je napao ovaj čovek? Pratio i presretao žene u Beogradu, skidao se, dodirivao

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 1
Hapšenje polno uznemiravanje Foto: MUP

Policajci u Beogradu rasvetlili su više krivičnih dela polno uznemiravanje i uhapsili D. J. (43). U Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas popodne će biti saslušan D.J. osumnjičen za polno uznemiravanje više žena na Čukarici i Savskom vencu od marta do oktobra ove godine.

On se tereti da je na teritoriji Čukarice i Savskog venca, pratio i presretao oštećene, skidao se pred njima pokazujući im polni organ i dodirivao se, a potom im upućivao reči neprimerene sadržine i seksualne konotacije, saopštio je MUP.

Nakon saslušanja biće poznato da li će tužilaštvo tražiti od suda da mu odredi pritvor, potvrđeno je u tužilaštvu, prenosi Tanjug.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Mole se građani koji su oštećeni na isti ili sličan način, a koji prepoznaju osumnjičenog sa fotografije kao izvršioca, da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona: 011/279-75-17 i 064/8927-844.

Video: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA