≫ 

Devojka "divljala" putem od Zrenjanina do Novog Sada: Preticala kolone vozila jureći 121 km na čas

Navedeni prekršaj dvadestdvogodišnjakinja ponovila je više puta, ne pokazujući obzir prema vozilima koja su joj dolazila u susret, kao ni prema ostalim učesnicima u saobraćaju

  • 0
Brza voznja Foto: Pixabay

Zrenjaninska policija podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv dvadesetdvogodišnje devojke iz okoline Titela, čiji identitet nije saopšten, zbog nasilničke vožnje i prekoračenja brzine.

Ona je u nedelju 7. novembra, zaustavljena presretačem na putu između Zrenjanina i Novog Sada, na kojem je automobilom, pri brzini od 121 kilometar na čas, gde je odraničenje 80 kilometara na čas, preticala kolone vozila u nepreglednoj krivini, preko pune linije, koristeći kolovoznu traku namenjenu za vozila iz suprotnog smera, prenose Novosti.rs.

Navedeni prekršaj dvadestdvogodišnjakinja ponovila je više puta, ne pokazujući obzir prema vozilima koja su joj dolazila u susret, kao ni prema ostalim učesnicima u saobraćaju.

Video: Teška saobraćajna nesreća kod Kaća: Poginula devojka, vatrogasci sekli vozilo da izvuku telo žrtve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA